Cu siguranţă, femeile își vor dori sex mai des dacă știu că ceea ce va urma le va plăcea. Așadar, ai parte de sex care să te facă să ți-l dorești? Ca să răspunzi la întrebare corect, trebuie întâi să știi ce îți place. Multe reprezentante ale sexului frumos nu se gândesc prea mult la ce fel de preludiu le place sau care sunt pozițiile care le produc mai multă plăcere.


Voi știți în ce perioadă a zilei aveți mai mult chef de sex? Sunt femei care niciodată nu s-au gândit la aceste răspunsuri. Totodată, acestea sunt și femeile care nu știu nici ce anume nu le place.

Nu este simplu să comunicăm cu partenerul pe subiecte la care nu am apucat să ne gândim în propria intimitate. Însă, fără rușini sau rețineri, când suntem cu noi însene, atunci este momentul sincerității: ce îți place, ce ai vrea să facă? Apoi poartă aceste discuții cu partenerul tău.

În felul acesta îl ajuți să te cunoască mai bine și ieșiți din capcana „ştie el ce-mi place, nu trebuie să îi spun eu”. Explorați variante și vezi ce funcționează cel mai bine pentru tine. Doar așa depășiți această problemă a libidoului scăzut.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: