Când nu arăţi aşa cum ţi-ai dori, frustrarea poate deveni copleşitoare şi poţi ajunge să îţi fie ruşine de corpul tău. Din păcare, foarte multe femei sunt complexate de felul în care arată, aici având o contribuţie şi societatea care promovează pe coperţile revistelor siluete de cele mai multe ori trucate. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos ajung să îşi urască corpul din cauza imperfecţiunilor sale.


Astăzi, trăim într-o societate puternic axată pe sexualitate, ceea ce dublează frustrarea cauzată de răspândirea standardelor nerealiste de frumuseţe. Multe femei care nu se simt bine cu propriu corp au adevărate probleme din punct de vedere sexual. Libidoul lor este în primul rând afectat de starea psihologică în care se află, iar multe ajung să deteste actul sexual din cauză că sunt de-a dreptul terifiate de ideea de a se dezbrăca. Lipsa de încredere, nu greutatea în sine, este cel mai mare duşman al vieţii sexuale a femeii. În loc să se bucure de intimitatea şi senzaţiile din timpul sexualui, ea stă şi se gândeşte la cum arată.

Pentru a avea o viaţă sexuală satisfăcătoare, trebuie să faci un efort pentru a te simţi din nou bine în pielea ta. Aceasta nu înseamnă că trebuie să arăţi ca un fotomodel. Trebuie să înveţi să te iubeşti şi să ai grijă în mod deosebit de tine.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: