Fie că sunt singuri, fie îşi doresc pur şi simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, aventurierii nu caută neapărat sex pentru plăcere fizică pură. Ei sunt deschişi la toate oportunităţile care le ies în cale, chiar dacă asta înseamnă că se vor implica într-o relaţie cu cineva cu care au crezut iniţial că vor avea doar o aventură de o noapte.


Sexul lor este generos, amuzant şi relaxant. Ei îşi tratează partenera ca pe o prietenă, apreciază intelectul acesteia, dar şi trupul ei atunci când sunt în pat.

Aceşti bărbaţi sunt maturi din punct de vedere emoţional, direcţi în a-şi exprima dorinţele şi deschişi la lucruri noi. Aşteptările lor nu sunt date peste cap din cauza nevoilor de a-şi arăta emoţiile sau din cauza reprimării dorinţelor sexuale.
Ei pot face sex creativ, sportiv sau, dacă partenera îşi doreşte, ceva mai profund de atât. Relaţiile sexuale sunt pline de flirt, sunt spontane, senzuale şi relaxante

Genul acesta de bărbat înţelege diferenţa dintre a face dragoste şi a face sex. Poate face sex cu o străină păstrând relaţiie la fel de senzuale, fără a crea falsul sentiment de intimitate.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: