Poate părea greu de crezut, dar bărbaţii au momente când îşi pierd entuziasmul în timpul unei partide de amor. Din păcate, răspunzătoare de acest lucru sunt chiar femeile cu care fac sex.


Există femei care reuşesc, prin atitudine, să le taie barbatilor cheful de sex. În articolul de mai jos, aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu câteva tipuri de femei cu care reprezentanţii sexului puternic nu ar mai face sex a doua oară.

Stanele de piatră

Ce îi enervează cel mai mult pe bărbaţi sunt acele femei care se întind pe pat şi aşteaptă. Aşteaptă ca partenerul să-şi înceapă numărul, stau liniştite pe toată perioada partidei de sex, au pretenţia ca numai el să muncească, iar la final îi servesc o grimasă plictisită. Bărbaţii îşi doresc femei active în pat, vor să le spui că îţi place sau ce vrei să îţi facă.

Fară iniţiativă

Sunt unele femei de modă veche care consideră că este total nepotrivit să ia iniţiativa în pat. Oricât de mult şi-ar dori să facă dragoste, ele niciodată nu o vor cere partenerului, nu îl vor stârni, nu vor prelua conducerea şi nici nu vor stabili în ce poziţie să facă sex.

Prea tăcute

Într-adevăr, nu trebuie să ţipi de plăcere să vă audă toţi vecinii. Dar nici să iei poziţia mutului, pentru că partenerul nu va şti ce să facă. Ghidează-l, arată-i ce îţi place, pentru ca el să ştie ce are de făcut în continuare. Dacă nu îi oferi un feedback, cu siguranţă data viitoare nu va mai fi încântat să facă sex cu tine.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: