Pentru mulţi oameni, noutatea reprezintă cheia unei vieţi sexuale împlinite. Şi asta poate însemna o altă persoană de fiecare dată. Acestora misterul li se pare incitant, iar posibilitatea de a nu mai întâlni niciodată partenerul de sex, le dă şansa de a se elibera de inhibiţii. Sexul ocazional le oferă posibilitatea de a adopta o nouă identitate sexuală de fiecare dată şi de a-şi împlini anumite fantezii fără teama de a fi respinşi.


Acest tip de a face sex este considerat de unii atractiv fiindcă nu implică niciun fel de sentimente de afecţiune pentru cealaltă persoană. Asta nu înseamnă că nu este implicată niciun fel de responsabilitate sau grijă, ci doar că cele două persoane nu sunt îndrăgostite şi nu au o relaţie stabilă. Sexul ocazional se reduce doar la "aici şi acum".

Ei consideră că se pot bucura de momentul intim la intensitate maximă fără să le pese prea mult despre ceea ce gândesc unul despre celălalt. Fără a se preocupa de complicaţiile emoţionale ale relaţiei, ei se concentrează asupra satisfacţiei fizice.

 

 
 
Loading...