Dacă ești într-o relație de mai mult timp sau ești căsătorită, probabil că nu-ți mai poți exprima atât de ușor dorințele sexuale și fanteziile. Rutina și alte sentimente te pot face să te simți jenată de partener, dar să știi că în multe cazuri ei așteaptă invitație specială. Spune-i tot ce îți dorești și profită de momente prețioase în doi.


Să fie dominate

 
De obicei, îți place să știi mersul lucrurilor în casă și la serviciu, iar în viața sentimentală nu mai e nimic care să te surprindă. Poți să condimentezi tu atmosfera în dormitor.
 
Multe femei își doresc ca iubiții lor să le ia pe sus la propriu și să le ofere un tratament special, obligatoriu și deloc romantic. Însă, aici e vorba doar de etalarea masculinității, nicidecum a agresivității.  
 

Sex în văzul lumii

 
Vei fi surprinsă să afli că multe reprezentante ale sexului frumos visează să facă dragoste în timp ce sunt privite cu invidie de alte femei sau cu mult interes de alți bărbați.
 

Să facă dragoste cu bărbatul ideal

 
El nu există, și oricum dacă ar fi fost, cel mai multe femei nu l-ar fi văzut, pentru că preferințele se schimbă mereu.
 
Ei bine, fanteziile erotice ale femeilor includ și sexul cu un bărbat care le adoră, le oferă clipe de neuitat și, după clipele intime, este acolo și ascultă absorbit de cuvinte, are pregătit mereu umărul pe care se poate plânge în voie și înțelege întotdeauna cât de greu e uneori să fii femeie.

Descoperă și alte fantezii sexuale ale femeilor pe clickpentrufemei.ro. 

 

Tipuri de orgasm pe care trebuie să le-ncerci
Te gândești să îți diversifici viața sexuală? Uite cu ce să începi!

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: