Maria este o tânără de 28 de ani. E căsătorită de cinci ani şi vrea să-i facă o surpriză soţului: să-i ofere sex anal.


mă numesc Maria, am 28 de ani şi sunt căsătorită de 5 ani. Eu şi soţul meu ne iubim foarte mult şi îmi doresc să fie aşa mult timp de acum înainte, fiindcă nu concep viaţa fără el. Spun asta, pentru că, de curând, el şi-a exprimat dorinţa de a face sex anal. M-am tot documentat pe subiectul ăsta şi părerile sunt împărţite. Unii spun că doare foarte tare, alţii că e o plăcere diferită faţă de sexul normal. Îmi doresc foarte mult să-i satisfac soţului meu această fantezie. Ce trebuie să facem pentru ca această experienţă  să fie plăcută pentru amândoi?”

Dragă Maria, sexul anal nu mai este de mult un subiect tabu şi a devenit din ce în ce mai dorit de cuplurile moderne, care vor să-şi condimenteze viaţa intimă.  
Din acest motiv,  nu trebuie să te ruşinezi sau să ţi se pară că acest lucru ar fi o perversiune. Din punct de vedere sexual totul este permis, atât timp cât partenerul de viaţă este de acord. Chiar dacă multe femei vor să aibă şi o asemenea experienţă, nu prea reuşesc să facă acest lucru din diferite motive. Unul dintre ele ar fi că le este teamă de durere. Dacă ai decis să-i îndeplineşti iubitului tău această fantezie, trebuie să ţii cont de câteva lucruri esenţiale pentru ca această experienţă să fie plăcută atât pentru tine, cât şi pentru soţul tău. Pentru a practica sexul anal, în primul rând trebuie să ai o dispoziţie foarte bună.

Stresul şi teama vor face ca muşchii anusului să fie încordaţi şi această experienţă să nu fie prea plăcută. Preludiul este modul perfect pentru a intra într-o stare de relaxare şi excitaţie. Cu cât este mai lung şi incitant, cu atât îţi va fi mai uşor să faci sex anal fără a simţi vreun disconfort. Trebuie să ţii cont de faptul, că, în comparaţie cu vaginul, anusul nu se lubrifiază natural aşa cum ar trebui. De aceea, foloseşte lubrifiant cât mai mult şi obligatoriu să fie pe bază de apă sau silicon. Un rol foarte important îl joacă şi  poziţiile sexuale, acestea trebuie să fie cât mai confortabile. Iubitul trebuie să insiste pe zona din jurul anusului, să o excite şi să folosească foarte mult lubrifiant. Penetrarea trebuie să fie uşoară, fără grabă, astfel ca anusul să nu fie forţat.

 

Loading...