Ești preocupată de libidoul scăzut sau de faptul că sexul nu mai este atât de extraordinar ca la începutul relației cu soțul tău? Mulți factori pot afecta dorința de a face sex, cum ar fi vârsta, stresul sau efectele adverse ale unor medicamente.


Află ce este normal și ce nu când vine vorba de relații intime și, mai ales, cum să abordezi potențialele probleme care pot duce lascăderea apetitului sexual.

Libidoul a scăzut treptat

Este normal dacă te apropii de menopauză. În această perioadă, producerea de hormoni sexuali, testosteron și estrogen, este în scădere. Mai mult decât atât, un nivel scăzut al estrogenului poate avea ca rezultat disconfortul în timpul actului sexual, chiar dacă îți dorești să faci dragoste. Dacă simți o uscăciune vaginală, încearcă să folosești un lubrifiant pe bază de apă pentru a te bucura din nou de momentele intime în doi.

Nu este normal când nu are legătură cu menopauza. Ar putea fi un simptom al unei alte boli sau poate sta la baza unei probleme psihologice. Dacă ai constatat că utilizarea de lubrifiant nu ajută, medicul tău ar putea, de asemenea, să îți recomande și alte soluții pentru a face sexul mai plăcut.

Află pe clickpentrufemei.ro ce e normal şi ce nu când vine vorba de sex. 

 

Semne că partenerul tău nu vrea o relație serioasă
Vezi ce pățești dacă faci sex în public!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: