Dacă ai vreo banuială în legătură cu sinceritatea sau fidelitatea iubitului tău, modul în care se comportă în viaţa de zi cu zi cât şi în dormitor, îţi poate dezvălui adevărul.


Pentru oricare dintre noi a fi înşelat este una dintre cele mai triste experienţe, care poate lăsa răni adânci în suflet. Suferinţa şi dezamăgirea pot fi atât de mari încât cei care trec prin asemenea experienţe îşi revin foarte greu. Iată 3 semne care îl dau de gol pe un bărbat atunci când este infidel.

Arată un permanent dezinteres sexual

De-a lungul relaţiei de cuplu pot apărea tot felul de semne evidente că iubitul te înşală, însă unul care ar trebui să te îngrijoreze foarte mult este atunci când aceasta caută tot felul de scuze sau motive pentru a nu mai întreţine relaţii intime. În viziunea lui, relaţia voastră nu mai prezintă interes şi se simte din ce în ce mai puţin atras de tine. În plus, dacă această perioadă de abstinenţă se prelungeşte e posibil ca iubitul sau soţul să-şi fi găsit pe altcineva.

Devine atent la felul în care arată

Poţi să-ţi dai seama că partenerul de viaţă nu îţi mai este fidel atunci când acesta începe să se preocupe mai mult de felul în care arată şi petrece din ce în ce mai mult timp în faţa oglinzii. Dacă până acum acest lucru nu se întâmpla, fără discuţie putem spune că este unul dintre acele semne evidente că iubitul are pe altcineva. Motivul acestei schimbări este că vrea să impresioneze pe cineva.

Este din ce în ce mai distant

În momentul în care partenerul de viaţă este satisfăcut emoţional şi sexual de o altă femeie, să nu-ţi fie de mirare că nu îţi mai acordă atenţie şi este rece în prezenţa ta. Cu atât mai mult nu mai pune preţ nici pe micile certuri, care de altfel erau sarea şi piperul relaţiei voastre. În acest context trebuie să te aştepţi că în curând îţi va spune că vrea să se despartă de tine.

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: