Inima îţi bate tare şi aproape că nu mai poţi să respiri, amândoi sunteţi transpiraţi din cap până în picioare şi consumaţi de plăcere. Cam câte calorii consumi cu o partidă pasională de sex?


Amorul pare să fie cea mai bună şi mai indicată metodă de slăbire. Pe lângă faptul că ajută la slăbit, sexul le face pe femei mai fericite şi mai frumoase. Bărbaţilor le întăreşte muşchii şi îi relaxează. Mai mult decât atât, un orgasm are aceleaşi efecte ca un masaj de relaxare. Astfel, nemţii au făcut un ghid al caloriilor consumate în timpul unei partide fierbinţi în dormitor.

În afară de poziţiile sexuale pe care vi le prezentăm mai jos, iată ce alte „activităţi" de cuplu vă mai ajută la siluetă:  deschiderea sutienului cu dinţii: 85 de calorii (la el) ; un striptease fierbinte: 400 de calorii (la ea) ; săruturi pasionale: 325 de calorii (la amândoi)
 orgasmul: 129 de calorii (la amândoi).

Ea deasupra

Partenera se aşază deasupra, în timp ce el o să stea întins, pe pat. Ea controlează mişcarile şi preia total partea activă a actului sexual. Ea îşi lucrează astfel musculatura spatelui şi a picioarelor. Consumul de calorii: 300 calorii / oră (la ea)

Umeri-picioare


Partenera o să stea pe spate, în timp ce el îngenuchează în faţa ei şi ea îşi pune picioarele pe umerii lui, în jurul gâtului. Această poziţie întinde muşchii femeii, îi pune fesele şi coapsele la treabă. Consumul de calorii: 400 calorii / oră (la ea)

Misionarul


Această poziţie clasică îl pune mai mult pe bărbat la lucru. Din cauză că el preia toată partea activă a actului sexual, muşchii abdomenului şi ai umerilor sunt puşi la treabă. Consumul de calorii: 600 calorii / oră (la el)


 
 
Loading...
Citeste tot despre: