Reacția unui tânăr bărbat care a văzut pentru prima dată vaginul unei femei i-a amuzat pe internauți. materialul video a fost publicat pe Youtube și s-a dorit a fi un experiment sexual.


Doi actori porno, Arielle Scarcella și Riyadh K, ea lesbiană, iar el gay, au fost de acord să participe la un experiment sexual în care și-au arătat părțile intime unul celuilalt. După cum informează Daily Star, cei doi n-au mai văzut niciodată cum arată organele genitale ale sexului opus (cel puțin nu în realitate). „Niciunul dintre noi n-a fost complet dezbrăcat în fața unei persoane de sex opus, așa că am hotărât să  rezolvăm asta”, a declarat Riyadh.

Materialul video a fost realizat într-o cameră de hotel din Los Angeles. Imediat după ce au făcut cunoștință unul cu celălalt, Arielle și Riyadh și-au dat jos rapid lenjeria intimă. „Sunt părți din corpul unei femei despre care nu știu cum funcționează și nici pentru ce sunt”, a mărturisit cu sinceritate tânărul.

În momentul în care acesta a văzut vaginul tinerei femei, a fost foarte plăcut surprins și nu se aștepta să fie atât de „surprinzător”: „E un lucru frumos”, a afirmat zâmbind larg Riyadh. La rândul ei, Arielle a fost și ea plăcut surprinsă de reacția băiatului. Ca lesbiană, nu se aștepta că părțile ei intime să fie atât de „fascinante” pentru un bărbat cu alte orientări sexuale.

 
 
Loading...