Purtate iniţial de prostituate care îşi rădeau părul pubian, în tentativa de a camufla păduchii sau pentru a acoperi semnele lăsate de sifilis, merkinurile există sub o formă sau alta încă din secolul al XV-lea.


Primele au fost făcute din păr de oameni sau animale. Actualmente, sunt folosite în principal drept costumaţie sexuală sau în scopuri fetişiste.

Creatorul de modă Gianni Versace a utilizat merkinuri în anul 1992 într-o prezentare de modă

Merkinurile moderne sunt de obicei podoabe pubiene elegante, acoperite cu paiete şi purtate de dansatoare şi stripteuze, care utilizează şi alte accesorii pe corpurile lor altfel nude, de pildă ciucuri sau decoraţiuni adezive pe sâni pentru a-şi camufla sfârcurile. Merkinurile se fixează pe corp fie cu adezivi lavabili speciali, fie prin coasere pe chiloţii tanga transparenţi.

pubian.jpg

peruca pubiana sex
Merkinurile se fixează pe corp fie cu adezivi lavabili speciali, fie prin coasere pe chiloţii tanga transparenţi
foto:123RF

Cuvântul merkin ca glumă “de nişă” stârneşte întotdeauna râsul şi de aceea apare frecvent în piese de teatru, filme şi seriale TV. Merkinurile moderne sunt împodobite de obicei cu paiete şi pene. Purtarea unui merkin vă va ţine cald în zona pubiană, dacă aţi exagerat cu epilarea braziliană? Este posibil, totuşi ar fi mai înţelept să investiţi în chiloţei îmblăniţi.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: