Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos îşi schimbă modul de a se îmbrăca atunci când se apropie de perioada fertilă. Ele au tendinţa de a purta mai mult fustă decât pantaloni şi de a-şi descoperi mai mult corpul. În plus, s-ar părea că se îmbracă în general într-un mod mai „fashion”, mai „trendy” în această perioadă.


Cu toate că femeile acordă mai multă atenţie aspectului lor când se apropie de ovulaţie, este foarte probabil ca ele să nu fie conştiente de acest comportament. Totuşi, ceva în mintea femeilor depistează fazele ciclului menstrual şi, la un anumit nivel de conştiinţă, ele ştiu când sunt cel mai fertile.

Cum femeile au mai multe şanse să rămână însărcinate în această perioadă, am putea crede că o asemenea schimbare de comportament le-ar perminte să îşi mărească şansele de a fi alese de un eventual partener sau de a fi mai atractive din punct de vedere sexual pentru cel actual. Bărbaţii sunt sensibili la altfel de schimbări.

Într-adevăr, s-a demonstrat că atunci când femeia se află în faza cea mai fertilă, consorţii lor sunt mult mai atenţi şi mai tandri cu ele. Este posibil ca acest lucru să se datoreze comportamentului femeilor, inclusiv modului de a se îmbrăca. Acest mod de a "trişa", de a fi sexy, este probabil eficient îndeosebi cu partenerii mai puţin virili.

În concluzie, dacă sunteţi bărbat şi doriţi să ştiţi când o femeie este în perioada ovulaţiei, observaţi cum se îmbracă ea.

Loading...