Relaţiile de lungă durată sunt acelea care se bazează pe o conexiune emoţională puternică, iar asta, bineînţeles, nu se obţine(numai) prin sex. Este important ca tu şi iubitul tău să vă cunoaşteţi îndeajuns de bine şi să fiţi amândoi conştienţi că între voi există o legătură solidă, înainte de a face sex. În articolul de mai jos, află ce nu este indicat să faci înainte de a începe o relaţie cu adevărat.


Nu te grabi să faceţi sex

Nu există o anumită regulă, un număr exact de zile în care trebuie să aştepţi înainte de a face sex cu bărbatul cu care ieşi, însă, dacă deveniţi intimi mult prea devreme, înainte ca el să apuce cu adevărat să te cunoască, rişti ca el să te privească doar ca pe o simplă aventură şi nimic mai mult.

Dacă îţi doreşti ceva de durată, fii sigură că îi menţii interesul şi oferă-i ocazia să afle cât mai multe despre tine înainte de a duce relaţia în dormitor. Mai mult, dacă tu însăţi nu te simţi pregătită pentru o relaţie fizică, nu te grăbi să mergi mai departe doar de dragul de a-l ţine lângă tine: lasă-l să aştepte până când apare momentul potrivit.


 

Loading...