Atunci când un bărbat se îndrăgosteşte şi te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești fără să încerce să schimbe ceva la tine.


Dacă îți spune că ar trebui să schimbi ceva la tine doar pentru că aşa vrea el, poate ar fi cazul să te gândești de două ori înainte de a continua relația. E esențial să medidezi la asta imediat ce simți că lucrurile scapă de sub control, astfel  nu faci decât să îngreunezi situaţia şi mai mult.

Când eşti implicată într-o relaţie nu ar trebui să te schimbi, să renunţi  la aspirațiile, bucuriile, micile plăceri și scopurile tale, doar pentru că aşa vrea iubitul tău. Un bărbat care te iubește cu adevărat te acceptă aşa cum eşti, are grijă să te susțină, să se implice alături de tine și să se bucure pentru fiecare reușită a ta! Dacă nu se întâmplă așa, ar trebui să te gândești încă o dată de ce mai ești într-o relație cu un astfel de om și unde crezi că veți ajunge. Nu există nimic care să-l scuze atunci când vrea să te schimbe şi să te tragă înapoi!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: