Multe femei au dificultăţi în atingerea orgasmului în timpul relaţiilor intime cu partenerul, însă acest lucru nu ar trebui să sperie pe nimeni, nu toate actele sexuale trebuie să se termine cu orgasm.


Ai remarcat cu siguranţă că în momentul în care începi o partidă de sex fără nici o tragere de inimă ajungi foarte greu la orgasm sau chiar deloc. Secretul de a avea orgasme în timpul unui act intim este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

Desigur, nu trebuie să aştepţi să vină dorinţa de la sine. Pentru a fi inundată de acea poftă nestăvilită, poţi interacţiona în moduri speciale cu partenerul de viaţă. Tachinaţi-vă tot timpul şi adresaţi-vă complimente. Nu mai treceţi peste gesturile tandre din timpul zilei doar pentru că sunteţi de mult timp împreună. Acordă mai multă atenţie fanteziilor tale şi nu te mai raporta la sex ca la o activitate mecanică.

Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos nu mai văd plăcerea actului sexual din cauza obsesiei pentru climax. Iar această atitudine este total greşită. O femeie se poate simţi bine cu partenerul în momentele intime şi fără să ajungă la mult râvnitul orgasm.

 
 
Loading...