Vaselina, lubrifiantul favorit al americanilor, duce la dezastru când este utilizată în scopuri sexuale. Aceasta se datorează faptului că se obţine din petrol, iar petrolul distruge latexul. Iar „distrugerea” înseamnă în cazul acesta roadere.


În câteva minute, vaselina aplicată pe un prezervativ sau pe o diafragmă va face o gaură! De fapt, produsele pe bază de petrol n-ar trebui folosite niciodată cu prezervative şi diafragme. Iar din categoria produselor respective fac parte vaselina, uleiul pentru bebeluşi şi loţiunile pentru mâini. Se ştie că toate acestea creează în latex găuri minuscule, cât vârful de ac, care pot duce la transmiterea de boli venerice sau la o sarcină nedorită.

“Produsele pe bază de petrol figurează, de asemenea, pe listele interzise ale tuturor ecologiştilor, aşa că veţi face şi planetei o favoare dacă le veţi arunca din dulăpiorul de medicamente personale. Faceţi sex protejat şi, în acelaşi timp, şi ecologic”, scrie Eve Marx în cartea sa “101 lucruri inedited despre sex”.

 
 
Loading...