Sexul în apă este fantezia cuplurilor nonconformiste care vor să-și condimenteze viața sexuală. Incitant, excitant, presărat cu mister şi curiozitate, această practică pune pe jar gândurile multora. Totuşi, ce părere au specialiştii despre această experienţă?


Cât timp sexul în apă este practicat în intimitatea casei voastre, în cadă sau la duş, nu afectează sănătatea. Totuşi, în anumite situaţii, este posibil ca partenerii să se aleagă cu iritaţii ca urmare a faptului că apa înlătură lichidele cu rol de lubrifiere din zona organului genital. Însă cele mai multe neplăceri apar din pricina faptului că spaţiile sunt mici, incomode, iar partenerii pot să alunece şi să se rănească.

În cazul în care folosiţi prezervativ, nu contaţi pe el dacă faceţi sex în apă. În timpul mişcărilor, acesta poate aluneca foarte uşor de la locul lui, expunând astfel partenerii riscului unei sarcini nedorite sau a contactării unei boli cu transmitere sexuală.

Nu vă bucuraţi prea mult nici la o baie în spumă, pentru că detergenţii dizolvă uleiurile naturale ale pielii, inclusiv lichidele lubrifiante pe care corpul le produce, contactul sexual fiind astfel dureros şi riscant atât pentru femeie, cât şi pentru bărbat.

Chiar şi apa mării s-ar putea să nu corespundă unei partide de sex. Mai întâi de toate, apa sărată nu este tocmai ideală pentru vagin, iar nisipul din apă s-ar putea să ajungă pe unde nu trebuie şi să vă cauzeze numai neplăceri.

loading...
Loading...