Voyeurismul este o practică sexuală mai puţin obişnuită ce constă în privirea pe ascuns a altor persoane în momentele lor cele mai intime, când sunt goale sau fac sex. Este un comportament sexual atipic, care nu implică neapărat perversitate sexuală. Privitul este realizat cu bună ştiinţă, având ca scop obţinerea excitaţiei şi satisfacţiei sexuale.


Ce sunt voyeurii?

Sunt acele persoane care folosesc diverse mijloace care să le înlesnească actul privitului. Dintre aceste mijloace se evidenţiază utilizarea binoclului, a camerei de filmat, privitul prin gaura cheii, ascunsul prin tufişuri, urcatul prin copaci şi pe acoperişuri, urmărirea cuplurilor în pat sau prin alte orificii create special pentru a putea urmării persoanele în ipostaze intime.

De regulă voyeurii nu au în vedere să facă sex cu persoanele pe care le privesc chiar dacă îşi imaginează acest lucru. Cu siguranţă sunt şi excepţii de la regulă, însă aceste situaţii sunt foarte rare. Ei au ca scop final obţinerea orgasmului prin masturbare, fie în timpul activităţii voyeristice, sau mai târziu, prin rememorarea celor văzute.

Iată ce îi atrage în mod deosebit

Aceste persoane au o singură dorinţă intensă şi arzătoare, aceea de a urmări persoane care se dezbracă sau care sunt angajate în activităţi sexuale. Principala lor atracţie o reprezintă în mod special femeile tinere dezbrăcate sau în curs de dezbrăcare. De asemenea, adoră să se masturbeze în timp ce observă aceste femei în ipostaze intime.

Voyeurismul este practicat în general de bărbaţi

Unii bărbaţi o fac din curiozitate, iar alţii, pur şi simplu, adoră să vadă persoane străine în ipostaze intime, acest lucru excitându-i foarte tare. Mai există o categorie de voyeuri care duc lipsă de oportunităţi sexuale şi încearcă în acest fel să compenseze. Voyeurismul este practicat în general de bărbaţi.

Loading...