Pentru oricare dintre noi sexul este important nu doar pentru legătura fizică, emoţională şi afectivă, ci și pentru echilibrul hormonal. Iar atunci când vreți să aveți parte de o viaţă sexuală împlinită înseamnă ca din când să vă mai bucurați şi de câte o aventură erotică.


În articolul de mai jos, vă prezint un top cu țările în care se face sex de calitate și care merită vizitate atunci când vreți să dați frâu liber fanteziei.

Australia - 4.02 minute

Bărbații din Australia sunt în topul celei mai bune medii a duratei actului sexual, aceasta fiind de 4.02 minute. Așa că, dacă vreți să aveți parte de partide de amor de calitate și prelungite, australienii sunt ideali.

America - 3.45 minute

Este considerată una din tările în care oamenii fac cel mai mult sex. O partidă de amor ținând în medie 3.45 minute. Bărbaţii din America sunt şi în topul cu ţările cu cei mai frumoşi bărbaţi. Aceştia nu sunt sexy doar în filmele de la Hollywood, ci şi în viaţa reală.

Canada - 3.41 minute

Canadienii sunt printre cei mai activi bărbați din lume din punct de vedere sexual și iubitori. Cu atât mai mult Canada este recunoscută ca fiind una din țările în care oamenii fac cel mai mult sex, durata medie a unei partide de amor fiind de 3.41 minute.

Rusia - 3.31 minute

Se dovedește a fi o țară plină de bărbați care iubesc pasional. Pe de altă parte este una din țările în care oamenii fac sex de foarte bună calitate. Durata medie a actului sexual fiind de 3.31 minute.

Mexic - 3.23 minute

Bărbații din Mexic iubesc sexul și fac din această activitate o prioritate. Cu atât mai mult este pe lista cu țările în care oamenii fac cel mai mult sex.

Spania - 3.22 minute

Printre țările în care oamenii fac cel mai mult sex se numără și Spania. Bărbații spanioli sunt văzuți drept romantici, buni la pat și foarte manierați. Se pare că cele mai multe femei din lumea întreagă își doresc un amant cu sânge spaniol.

 

 

 

 
 
Loading...