Sunt câteva trucuri pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să îţi încânţi partenerul şi să îi oferi o noapte de neuitat. Vei beneficia, la rândul tău, de plăcerile unei astfel de nopţi.


Atât femeia, cât şi bărbatul au nevoie de un timp alocat preludiului, acesta fiind factorul principal al plăcerii. Micile atingeri produc cele mai frumoase momente, de aceea cunoaşterea corpului partenerului este foarte importantă. Descoperiţi-vă împreună zonele erogene! Veţi avea orgasm garantat, iar partida de amor va fi una reuşită. Imaginaţia bogată îşi are rolul ei. Fiţi pregătiţi pentru orice pentru a vă surprinde partenerul şi daţi frâu liber oricărei fantezii.

Lenjeria sexy este un must dacă doreşti să îţi stârneşti iubitul. Ştim cu toţii că bărbaţii au tot felul de fetişuri cu lenjeria noastră, pe care, din timiditate nu le dezvăluie. Aşa că surprinde-l! Indiferent unde alegeţi să îl faceţi, sexul este plăcut! Este bine să încercaţi cele mai neobişnuite poziţii în cele mai ciudate locuri, mai târziu vă veţi aduce aminte cu mare drag şi plăcere de acele momente pline de erotism.

Când vine vorba de sexul oral, mai toată lumea este reticentă şi ascunde faptul că măcar o dată l-au practicat. Multe reprezentante ale sexului frumos consideră că dacă nu fac bine sexul oral, partenerul de viaţă se va supăra iar de aici se va strica relaţia. Total greşit! Acest lucru se învaţă şi tocmai din acest motiv comunicarea este importantă. În general, tuturor bărbaţilor le place ceea ce se întâmplă cu corpul lor atunci când se află în mâinile iubitei. Masajul este încă un aliat bun pentru o partidă reuşită. Aceasta stimulează toţi muşchii corpului şi îi relaxează.

 


 

 
 
Loading...