Chiar dacă la prima vedere par cele mai complicate fiinţe din lume, bărbaţii au slabiciunile lor şi pot fi cuceriţi fără prea mult efort. Iată ce trebuie să ai în vedere, dacă vrei să te adore.


Poartă ceea ce îţi oferă. Dacă nu porţi ceea ce ţi-a dăruit el îl umileşti. Dacă nu îţi place, cu tact convinge-l să schimbe darul cu ceva pe gustul tău.

Bărbaţilor le plac femeile inteligente. În sufletul lui, un bărbat vede în femeie o plus-valoare. Aşa că trebuie să străluceşti în prezenţa lui nu doar prin frumuseţe şi stil, ci şi prin inteligenţă.

Învaţă să joci biliard. Pentru bărbaţi sunt puţine lucruri mai grozave decât o femeie care ştie să joace foarte bine billiard.

Nu-l face să fie gelos. Din momentul în care ajunge să fie gelos o dată, aşa va rămâne şi este o catastrofă. Aşadar, prudenţă maximă!

Nu-i critica fostele iubite, în cazul în care le cunoşti. Bărbaţii au o loialitate instinctivă faţă de fostele iubite, poate chiar mai mare decât loialitatea pe care o au femeile faţă de foştii iubiţi.

Nu îi pune întrebări la care ştii dinainte că nu o să poată să răspundă, sau va răspunde cu o minciună. Şi el, şi tu aveţi o istorie în spate. Dacă îl întrebi, te va întreba şi el pe tine, iar tu, spre deosebire de el vei fi sinceră, şi cel care până la urmă o să piardă de pe urma acestor confesiuni vei fi tu.

 

Loading...