Când te implici într-o relaţie, te gândeşti că poate aceea este cea mai importantă şi vei ajunge la altar. Şi poate chiar se întâmplă asta, de ce nu. Însă, viaţa poate fi imprevizibilă. Si astfel, la un moment dat poţi fi pusă în situaţii nefericite. Spre exemplu, te-ai putea despărţi de partenerul de cuplu şi să crezi că totul s-a sfârşit odată cu plercarea lui. Dar mai gândeşte-te! Este normal să fii tristă, dar vei vedea, cu timpul, durerea va trece şi ai putea face loc unei noi relaţii care să te facă, poate, mult mai fericită.


Aşadar, dacă vrei sa începi o nouă relaţie, ar fi bine să laşi deoparte experienţa trecută şi să nu o compari cu ce ai trăit cu „el”. Fiecare om este unic şi aşteptările tale foarte exacte te pot face să fii uşor dezamăgită. Dacă te întâlneşti cu cineva, nu îl măsura şi compara cu o lista exactă de calităţi pe care e musai să le aibă.

Nu este vorba să accepţi defecte pe care nu le-ai tolerat niciodata până acum, dar fi spontană şi deschisă să cunoşti un om care s-ar putea să te surprindă plăcut. În plus, să nu ai pretenţia ca persoana cu care te întâlneşti să ştie deodată tot ce-ţi doreşti şi cum ai vrea tu ca el să reacţioneze într-o anume situaţie. Te-ai obişnuit poate cu asta dacă ai avut o relaţie lungă. Dar este normal să nu fie aşa în cazul unui nou prieten.

Loading...