Nu există bărbat care să nu aprecieze o femeie care se aranjează, cu atât mai mult în clipele de intimitate, când seducţia atinge cote maxime. Pe lângă lenjeria intimă provocatoare, îl poţi atrage atenţia cu un mic detaliu, uneori uitat sau ignorat: parfumul


Fără îndoială putem spune că parfumurile şi dorinţa sexuală merg mână în mână. De aceea, este important ca femeile să ştie ce arome sunt pe placul bărbaţilor atunci când fac dragoste. În această situaţie nu vorbim despre parfumul pe care îl folosiţi zi de zi!

Puţini sunt bărbaţii care suportă parfumul al cărui miros se intensifică în timpul actului sexual, devenind uneori chiar înţepător. Sunt recomandate parfumurile sau loţiunilor de corp, cu miros plăcut şi discret. Încearcă să foloseşti cât mai des parfumuri şi creme cu miros de vanilie, aroma acestora având un puternic efect afrodisiac, intensificând circulaţia sângelui.

De asemenea, reprezentanţii sexului puternic apreciază aromele calde, de exemplu, cele de caramel, ciocolată şi migdale. Bărbații adoră când un strop de parfum de citrice se amestecă cu dulceața florilor și fructelor, consideră acest amestec foarte răcoritor și subtil. Cel mai dorit ingredient al unui parfum care se presupune că va seduce bărbații este moscul, unul dintre cei mai populari feromoni, cu o urmă de aromă dulce și stimulantă.

 

 
 
Loading...