Nimic nu-l excită pe partener mai mult decât atunci când celălalt îşi exprimă excitaţia cu voce tare. „Limbajul obscen” este o artă pe care toţi îndrăgostiţii ar trebui să o stăpânească.


Deci, asta înseamnă să comunici informaţii. Iată cum putem comunica excitaţia. Cu ajutorul sunetelor: mormăieli, gemete, suspine, strigăte, ţipete, gâfâieli.

Cuvintele sunt şi mai puternice şi, pentru majoritatea oamenilor, excitaţia creşte dacă sunt folosite cuvintele „cele mai obscene”. Sunt mult mai excitante decât cuvintele obişnuite. Spune tot ce-ţi vine în cap.Transformă sentimentele în cuvinte. Evident, încearcă să nu foloseşti cuvinte care ştii că nu îi plac partenerului.

Pe de altă parte, în timpul excitaţiei, se pot aplica diverse standarde. Dacă nu-ţi vine nimic în cap imediat, iată câteva sugestii:

  • Spune cât de mult te excită partenerul.
  • Spune ce vrei să-i faci partenerului.
  • Spune-i partenerului cum vrei să stea lungit, aşezat sau cum să îngenuncheze.
  • Spune ce anume te excită la partener.
  • Descrie nivelul de excitare la care ai ajuns.

Ţine mine, trebuie să foloseşti „cele mai obscene” cuvinte şi cele mai puternice îmagini care îţi vin în minte. Pe măsură ce excitaţia creşte, cuvintele vor deveni din ce în ce mai puţin inteligibile. Vor deveni gemete şi, în final, ţipete.

 

 
 
Loading...