Atât femeilor, cât şi bărbaţilor le place să facă dragoste şi ar vrea ca partidele de amor să fie cât mai lungi şi cât mai intense. Ei bine, uneori nu se întâmplă chiar aşa cum îşi doresc.


Totuşi, pentru a vă bucura de o viață sexuală satisfăcătoare și împlinită în cuplu trebuie să aveți în vedere câteva lucruri. Sunt câteva trucuri simple care puse în practică, cu siguranță, vă vor ajuta să vă bucuraţi de partide de sex interminabile.

1. Profitaţi de masajul erotic, ajută

Rolul masajului este de a relaxa organismul, de a trezi cele mai tari simţuri şi poate fi considerat unul dintre cele mai bune trucuri pentru partide de sex interminabile. Este intim, senzual, provoacă fiori de plăcere asupra întregului corp şi este recomandat celor care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală sau să-şi prelungească partida de sex. Organul genital poate fi masat până când partenerul se află pe punctul de a avea orgasm, după care se face o pauză scurtă şi reluată stimularea pentru a amâna penetrarea.

2. Insistaţi pe preludiu, este considerat o metodă eficientă

Preludiul este considerat unul dintre cele mai eficiente trucuri pentru partide de sex lungi. Acesta oferă fiecărui partener oportunitatea și timpul de a se pregăti pentru ceea ce va urma. Fără preludiu, unii bărbaţi nu-şi acordă suficient timp pentru a fi complet excitaţi, pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit. De asemenea, preludiul poate fi folosit și ca "pauză de relaxare" atunci când partenerul este foarte excitat și e momentul pentru a se mai tempera puțin, dacă vreți în continuare să vă bucurați de o partidă de sex mai lungă.

3. Lasă-ţi partenera să stea deasupra

Dacă vrei ca partida de amor să se prelungească, roagă-ți partenera să preia conducerea. În timp ce ea stă în poziția deasupra și se mișcă ușor, penisul va fi mai puțin stimulat și vei putea rezista mai mult.

4. Exersaţi masturbarea, îmbunătăţeşte rezistenţa sexuală

Masturbarea este un mod perfect şi eficient de a îmbunătăţii rezistenţa sexuală şi de a întârzia eliberarea tensiunii sexuale. Dacă te masturbezi în mod frecvent, organismul se poate obişnui cu stimularea în aşa fel încât, în timp, poţi prelungi actul sexual.

 

 
 
Loading...