Ideea de a fi protagonistul sau protagonista unui film pentru adulți poate fi exact acel lucru de care aveți nevoie pentru a vă face relația mai picantă. Vorbiți cu partenerul de viaţă înainte și întrebați-l dacă ar fi de acord cu propunerea dumneavoastră. Țineți cont de faptul că mulți oameni sunt pudici în ceea ce privește sexul și este foarte posibil să nu îşi dorească să fie filmaţi.


Dacă partenerul a acceptat, folosiți-vă imaginația pentru a da viață filmului, compuneți o poveste, folosiți diverse obiecte vestimentare și chiar jucării erotice. Când totul este pregătit, nu trebuie decât să porniți camera de filmat și să puneți în practică „scenariul” exersat. Nu vă sfiiți de cameră, nu încercați să vă acoperiți cu așternuturile sau să vă abțineți pornirile, astfel încât totul să pară cât mai natural.

În clipa în care considerați că lucrurile au devenit prea plictisitoare în dormitor, puteți revedea înregistrarea pe ecranul calculatorului sau, și mai bine, pe un televizor. Puteți chiar să vă comentați propriile performanțe sau să montați din nou camera pentru a aduce îmbunătățiri scenaristice.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: