Oricine a făcut prostii când era la facultate. Mai ales sub influenţa alcoolului. După ce ai absolvit şi te-ai maturizat un pic, aceea perioadă îţi pare penibilă şi nu ai face nici în ruptul capului ceea ce făceai atunci. Iată 11 chestii stupide pe care le-ai făcut când erai student şi pe care nu le-ai mai face acum.


E minunat să fii student. Mai ales dacă te muţi de acasă: eşti independet, poţi să stai unde vrei, cât vrei, fără ca părinţii să îţi reproşeze lucrul acesta, poţi să chemi pe cine vrei la tine, fără să te enerveze ai tăi. Oricât te-ai preface, cu toţii am făcut prostii pe vremea studenţiei, unele mai mari, altele mai mici. Iată 11 chestii complet stupide şi ridicole pe care le-a făcut orice student, dar pe care nu le-ar face nimeni după ce a trecut de această perioadă, potrivit metro.co.uk.

 1. Să furi chestii. Semne de circulaţie, pahare de bere, tot felul de chestii de care oricum nu aveai nevoie. Chestii complet ridicole.
 2. Să dai shoturi scârboase când eşti deja foarte beat.
 3. Să vomiţi în alt loc decât în baie, cum ar fi în autobuz, taxi sau apartamentul altcuiva.
 4. Să te trezeşti dimineaţa îmbrăcat şi încălţat. Sau doar încălţat. 
 5. Să începi să bei înainte de prânz. 
 6. Să te scoli într-o cameră fără să îţi aminteşti cum ai ajuns acolo. 
 7. Să inviţi jumătate de bar înapoi în camera ta minusculă de cămin pentru o petrecere. 
 8. Să urinezi într-un loc în care nu ar trebui să faci asta. 
 9. Să te opreşti în cel mai prost club pentru că e singurul loc care încă mai e deschis. Şi pe urmă să îţi petreci toată noapte plângându-te că e un local prost. 
 10. Să faci ceva stupid de dragul unui pariu. Cum ar fi să îţi bagi capul într-un coş de reciclat sticle.
 11. Să îţi confesezi toată viaţa persoanei care stă lângă tine la coada de la baie.
 
 
Loading...