Prima întâlnire este întotdeauna cea mai incomodă: nu vă cunoașteți, nu sunteți siguri cum ar trebui să vă comportați, nu știți dacă partenerului îi place cum v-ați îmbrăcat sau dacă acesta a observat că aveați ceva între dinți acum trei secunde.


Click! îți arată ce trebuie să nu faci pentru a avea o primă întâlnire reușită și pentru ca situația să nu devină inconfortabilă pentru amândoi.

1. Nu bea prea mult

În cazul în care te gândești că un pahar de tărie îți va da curaj pentru prima întâlnire, renunță la această idee. Emoțiile sunt, într-adevăr, un dezavantaj al primelor întâlniri, însă acestea îți pot pune în valoare virtuțile și caracterul. Dacă nu îți cunoști limitele și bei prea mult „pentru a avea curaj”, este posibil să ajungi acolo în stare de ebrietate și să îți sperii partenera/partenerul.

2. Nu vorbi despre fostele iubiri

Este greu să găsești un subiect de conversație atunci când se lasă tăcerea, însă încearcă pe cât posibil să nu aduci în discuție relațiile anterioare. Acest subiect ar putea îndepărta partenerul/ partenera, iar întâlnirea ar putea să se sfârșească în cel mai scurt timp. Atunci când nu mai ai nimic de spus, vorbește despre vreme, despre hobby-urile voastre, despre animale de casă sau despre destinații de vacanță. Este mult mai bine decât să înșiri defectele pe care le avea fostul/fosta.

3. Nu minți în legătură cu ceea ce îți place

Din cauza emoțiilor sau a dorinței de a fi pe placul partenerului/ partenerei, este posibil să te prefaci că îți place un anumit lucru, însă asta este o greșeală majoră. Dacă se întâmplă să mergeți și la a doua și a treia întâlnire și să ajungeți să fiți într-o relație, va fi foarte dureros să aflați că, de fapt, nu aveți la fel de multe lucruri în comun pe cât credeați. Fii sincer/ă și spune-i atunci când nu ești de acord cu el/ea.

4. Nu uita să menționezi dacă ai vreo alergie

Înainte să planificați prima întâlnire, ideal este să-ți informezi partenerul/partenera despre alergiile pe care le ai. Dacă va organiza întâlnirea la o pizzerie, iar tu ești alergic/ă la gluten, seara voastră ar putea fi distrusă. În niciun caz nu încerca să mănânci un aliment la care știi că ești alergic, pentru că întâlnirea voastră ar putea sfârși la spital.

5. Nu-i dezvălui prea multe despre tine

La o primă întâlnire, cel mai bine este să vorbiți despre lucruri triviale, care vi se întâmplă în viața de zi cu zi, nimic ieșit din comun. Nu începe să povestești lucruri rușinoase care ți s-au întâmplat, oricât de amuzante ți s-ar părea. Este posibil să sperii persoana de lângă tine cu aceste povești și să o faci să fugă cât o țin picioarele. Dacă întâlnirea este reușită și veți ajunge, la un moment dat, să fiți într-o relație, vei avea destul timp să-i povestești cum te-ai făcut de râs la o petrecere sau alta.

 
 
Loading...