Goana după cadourile de sărbători pentru cei dragi este deja aproape o tradiție, nu doar la noi, ci în mai toate colțurile lumii. Ne dorim să le facem o bucurie celor dragi, iar cu o organizare bună putem reuși. Spre exemplu, cu planificarea din timp a cadourilor care urmează să fie cumpărate și căutarea celei mai bune oferte. Cât privește ideile, te ajutăm noi cu 5 sugestii inedite de cadouri pentru cei dragi, pe care le vei găsi in magazine la prețuri foarte accesibile.


  1. Ochelari Virtual Reality 3D pentru smartphone. Pentru pasionații de jocuri sau de filme și seriale acesta este cadoul ideal, pentru că le va oferi posibilitatea unei vizionări 3D. Pentru aceasta trebuie doar să intre în magazinul de aplicații, să descarce jocurile sau filmele marcate VR și imediat ce-și vor pune ochelarii vor fi proiectați în realitatea virtuală. Ochelarii Virtual Reality 3D le vor crea senzația că sunt într-un cinematograf, la proiecția unui film 3D. Gadgeturile de genul acesta sunt în general compatibile cu smartphone-urile Android și IOS.  
  2. Smartphone. Telefonul este un cadou care va fi mereu apreciat, pentru că nu ne mai putem imagina realitatea zilelor noastre fără un astfel de device. Te ajută în orice moment să fii în contact cu ceilalți, la curent cu știrile, să faci cumpărături, sport, să înveți limbi străine și chiar să îți supraveghezi copiii. Oferta aplicațiilor este extrem de bogată și poți alege din ea ce ai nevoie. Iar pentru un smartphone de calitate nu trebuie neapărat să cheltuiești mult, conform specialiștilor. Există pe piața de profil firme care reușesc să concureze cu marii jucători din domeniu pentru că nu fac rabat de la calitate și cu toate acestea au prețuri foarte accesibile.
  3. Ceas inteligent. Pot fi alese diferite modele. Ceasurile inteligente pentru copii sunt cadouri de care se vor bucura și părinții și cei mici, în egală măsură! Copiii vor fi entuziasmați de gadgetul extrem de versatil, iar părinții vor ști în orice moment unde se află cel mic, pentru că ceasul permite conectarea la sateliți pentru o localizare exactă. Ceasurile inteligente măsoară pulsul și calitatea somnului, caloriile arse, ne alertează dacă devenim sedentari și permit apelurile. 
  4. Cântar Smart. O idee genială de cadou pentru o persoană preocupată să se mențină „fit”! Un cântar smart care se poate conecta la telefon, compatibil cu android și iOS este foarte util. Poate măsura nivelul de grăsime, densitatea musculară și masa osoasă, procentul de apă și estimează vârsta metabolică. Toate datele sunt înregistrate în contul personal, iar istoricul și progresele realizate pot fi vizualizate pe telefon. Un gadget foarte util în controlul greutății corporale!
  5. Ochelari cu cameră ascunsă. Reprezintă un cadou accesibil și potrivit pentru o persoană dornică să imortalizeze diferite lucruri sau căreia pur și simplu îi plac filmele cu James Bond! Ochelarii cu cameră surprind imagini, dar pot face și înregistrări. Acestea se descarcă cu ajutorul unui cabru USB. Se găsesc în variantă cu lentilă transparentă sau în genul ochelarilor de soare.

Tehnologiile smart sunt astăzi la îndemâna tuturor. Le putem folosi pentru distracție, dar și în scopuri foarte serioase. Cu ajutorul lor putem fi mai informați sau mai în siguranță, ne putem monitoriza starea de sănătate sau le folosim ca să economisim bani. Cu alte cuvinte, ne fac viața „de 10 ori mai ușoară și fericită”, potrivit PopSugar, iar acesta este cel mai inspirat cadou de dăruit celor dragi. 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: