Fiecare dintre miri a visat ani de zile la cum va fi în cea mai fericită zi din viaţă! Totuşi, aceasta poate fi şi cea mai stresantă zi, mai ales pentru mireasă, în cazul în care cei din jurul ei vorbesc ce nu trebuie.


Iată câteva comentarii şi remarci pe care să nu i le faci niciunei mirese, în ziua nunţii ei, potrivit huffingtonpost.com. Va trebui doar să o înveseleşti! Iată un ghid care îi va ajuta pe cei mai buni prieteni ai miresei, dar şi rudele apropiate ale acesteia, să nu gafeze!

  • “Arăţi exact ca… (şi pronunţă numele unei persoane anume)”. Deşi tu eşti convins că i-ai făcut un compliment, ea nu va percepe acest lucru la fel ca tine. Ea vrea să fie unică, nu vrea să semene cu nimeni altcineva. Astfel că e indicat să îi spui cât e de frumoasă, dar nu să faci referire la altcineva.
  • “Nu intra în panică!” Orice propoziţie care va conţine acest cuvânt o va deranja, cu siguranţă, pe mireasă, în ziua nunţii, iar un posibil dezastru va pluti în aer.
  • “Am crezut că glumeşti când mi-ai spus că (introduce numele cuiva) va participa la nunta ta!” Ceremonia mirilor este atât de specială pentru ei, încât hotărârile déjà luate de cei doi sunt cele mai importante.
  • “Cât de mult au costat toate astea?” Pentru mireasă, fiecare detaliu al nunţii ei este nepreţuit şi, cu siguranţă, nu mai contează cât a costat. Ea ştie déjà foarte bine câţi bani s-au cheltuit pentru nunta lor, dar nu vrea să pună preţ pe acest lucru chiar în momentele magice pe care le trăieşte.
  • “Am crezut că ai mai dat jos din kilograme, de când nu ne-am văzut!” E de prisos să amintim că orice remarcă de acest gen nu va fi binevenită. Mireasa vrea să se simtă cea mai frumoasă, mai ales în ziua nunţii, chiar dacă are un kilogram-două în plus...
 
 
Loading...
Citeste tot despre: