V-aţi hotărât să vă căsătoriţi şi nu ştiţi de unde să începeţi cu pregătirile? Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta.


Un eveniment atât de important precum propria nuntă trebuie foarte bine organizat, pentru a nu rămâne cu un gust amar sau cu regrete a doua zi după petrecere.

Iată câteva idei care vă pot ajuta să aveţi o nuntă cât mai reuşită.

1. Faceţi o listă o listă completă în care să treceţi: câţi invitaţi aveţi şi de ce sumă dispuneţi. Fiţi realişti, nu "umflaţi" suma, în speranţa că mai e până la nuntă şi poate faceţi rost de bani în plus. În privinţa nuntaşilor, puteţi face un tabel separat în care să treceţi, pe categorii: persoane care vin sigur, care e probabil să vină şi care, cel mai posibil, nu vor fi prezente.

2. Luaţi în calcul şi o agenţie de organizări de nunţi. Veţi fi surprinşi să aflaţi că multe dintre ele oferă preţuri mai bune decât dacă vă ocupaţi personal de anumite aspecte. De exemplu, aranjamentele florale de la biserică şi restaurant.

3. Nu cumpăraţi rochia de mireasă mai devreme de trei luni înainte de nuntă. Multe femei slăbesc considerabil în luna dinainte de eveniment şi puteţi avea surpriza neplăcută de a vedea că rochia luată vă este mare. De asemenea, când mergeţi în căutarea rochiei, luaţi-vă pantofi cu toc la fel de înalt cu cei pe care-i veţi avea în ziua cea mare.

4. În ziua nunţii, este obligatoriu să luaţi un mic dejun consistent, chiar dacă nu vă este foame (şi cel probabil nu vă va fi, din cauza emoţiilor). Veţi avea multe de făcut şi nu vreţi să aveţi o stare de leşin chiar în biserică.

5. Nu vă zgârciţi la fotografi şi camerameni. Imaginile şi pozele rămân pentru toată viaţa, aşa că este important să fie cât mai frumoase şi bine realizate. Discutaţi înainte, pentru a-i pune în temă cu preferinţele voastre şi acceptaţi-le sugestiile. Deşi aveţi impresia că ştiţi mai bine cum ieşiţi în poze, un profesionist are o experienţă mult mai vastă în domeniul lui.

 

 

Loading...