Când eşti părinte de băiat, o să te trezeşti gândidu-te că are un comportament tipic băieţilor. De ce? Pentru că te vei uita la fetiţe de vârsta lui şi vei realiza că e cât se poate de diferit. În timp ce ele stau cuminţi şi se joacă frumos cu jucăriile, el va fi constant agitat. Iată 7 lucruri pe care doar părinţii de băieţi le înţeleg.


Nu îţi dai seama câtă energie are un băiat, până nu ai unul. Spre deosebire de fetiţe, care sunt mult mai ascultătoare, un băieţel are mereu nevoie de atenţie şi e foarte neastâmpărat. Iată 7 lucruri pe care doar cei care au băieţi le pot înţelege, conform metro.co.uk.

1. Zici că au furnici în pantaloni.

Nu pot să stea locului. Mereu vor găsi ceva care să ronţăie, să mestece, cu care să dea de pământ. 

2. Când se joacă, o să facă cea mai mare dezordine. 

Dacă se joacă în apă, o să vă udaţi amândoi. Acuarela va ajunge pe faţa lui şi a ta şi pe pereţi. Dacă sar în băltoace, or să se bage şi cu capul în ele. 

3. Vor mânca orice.

Noroi, pietre, pantofi murdari, orice poate fi băgat în gură, vor băga în gură. 

4. Nu au frică de nimic.

E minunat să îi vezi câte energie au şi cât de mult se bucură de orice, dar te cam speri când îi vezi cum se aruncă pe un tobogan. 

5. Le place orice cu roţi.

Pare un stereotip, dar e adevărat. Din clipa în care descoperă autobuele, tractoarele, maşinile de pompieri, practic orice mare cu roţi, vor fi în extaz când le iei o astfel de jucărie. 

6. Ai nevoie de cel puţin două ţinute când ieşi cu el undeva.

E aproape imposibil să nu se păteze pe bluziţă sau pantalonaşi, mai ales dacă sunt albi. Aşa că trebuie să iei cu tine mereu ceva de schimb. 

7. Tacâmurile există ca să dai cu ele de pământ. 

Nu contează cât te-ai chinuit să îi înveţi să mănânce cu furculiţa, tot îşi vor băga mâinile în farfurie. 

 

 
 
Loading...