Cadouri de Valentine’s Day pentru ea pot fi greu de găsit, mai ales dacă vrei să fii original. Noi te ajutăm să te inspiri pentru a-i oferi un cadou inedit iubitei tale, în acestă zi cu totul specială!


Cei care caută cu disperare cadouri de Valentine’s Day pentru ea se confruntă, an de an, cu aceeaşi dilemă. Ce să le ofere partenerelor de viaţă? Inimioare, bomboane de ciocolată, flori, cărţi, articole de îmbrăcăminte?

Click! vă dă câteva idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea!

1. Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Cană pentru îndrăgostiţi

cadouri-valentines-day-pentru-ea_2.jpg

cadouri de Valentine’s Day pentru ea
Printre frumoasele cadouri de Valentine’s Day pentru ea poate fi această cană cu inimioare
foto smuff.ro

 

Du-i cafeaua de dimineaţă în această cană cu totul specială! O vei surprinde, cu siguranţă, cu această cană care e în formă de inimă. Mai mult, are pictate pe ea şi inimioare roz care, atunci când cana se va umple cu lichid fierbinte, ele se vor transforma în inimioare roşii! Costă 66 de lei şi este un cadou potrivit pentru această zi.

2. Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Baloane cu Led

cadouri-valentines-day-pentru-ea-.jpg

cadouri de Valentine’s Day pentru ea
Aceste baloane cu led pot constitui un alt dar printre diversele cadouri de Valentine’s Day pentru ea
foto smuff.ro

 

O zi specială începe dis-de-dimineață. Așadar, poţi să îţi surprinzi iubite chiar la primele ore, cu aceste baloane cu LED. Fă o atmosferă de poveste înainte ca soarele să răsară! Vestea bună este că luminile rezistă până la 24 de ore, prin urmare veți putea profita de decorul festiv și romantic și înainte de culcare. Iar cadoul nu costă mult, doar 29,99 lei.

3. Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Pernuță caldă pentru mâini

cadouri-valentines-day-pentru-ea-3.jpg

cadouri de Valentine’s Day pentru ea
Această pernuţă specială poate fi unul dintre neaşteptatele cadouri de Valentine’s Day pentru ea
foto smuff.ro

 

Cu toate că Ziua Îndrăgostiților e „cea mai fierbinte” zi din an, vremea de afară e destul de răcoroasă. Așa că, în timp ce sunteți la plimbare, s-ar putea ca degetele iubitei tale să înghețe. Pentru asta există pernunța caldă pentru mâini în formă de... inimă... Trebuie doar să apeși un buton, iar inimioara se încinge și gerul iernii se domolește. O găsești uşor şi costă 29 de lei.

4. Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Pernă Moonlight

cadouri-valentines-day-pentru-ea_4.jpg

cadouri de Valentine’s Day pentru ea
Perna "Moonlight" poate fi unul dintre cele mai speciale cadouri de Valentine’s Day pentru ea
foto smuff.ro

 

Un alt cadou inedit pentru această ocazie ar putea fi perna „Moonlight”. Dacă, după baie, vreți să vedeți un film romantic, care să vă facă să vă țineți strâns în brațe, în sufragerie o poți aștepta cu perna "Moonlight". E moale, confortabilă, iar ei îi va fi mai puțin frică de întuneric. O poți cumpăra de aici, la un preţ de 170 de lei.

5. Cadouri de Valentine’s Day pentru ea – Pătură caldă

cadouri de valentine's day pentru ea

cadouri de Valentine’s Day pentru ea
Această pătură poate fi unul dintre cele mai neaşteptate cadouri de Valentine’s Day pentru ea
foto smuff.ro

 

Şi, după o zi excelentă, va veni, desigur, şi ora de culcare, alături de iubită… Prin urmare, meritaţi un somn liniştit, dulce şi călduros. Această pătura caldă are trei nivele de temperatură și se oprește singură după trei ore de funcționare continuă, pentru ca voi să nu dormiți cu grijă. O puteţi cumpăra la un preţ de 244 de lei.

 
 
Loading...