A fi îndrăgostit este uimitor. Ajungi să treci printr-un rollercoaster de emoții, ai fluturi în stomac, te înroșești sau chicotești fără niciun motiv, ești gata să mergi până la capătul lumii, dar tot ceea ce dorești de fapt este sa stai în brațele partenerei/partenerului tău. Cu siguranță, alții au descris acest sentiment mult mai bine, asa ca nu vom insista cu traducerea în cuvinte a acestui sentiment.


Odată cu apropierea Zilei Indragostitilor in februarie, veți auzi din ce în ce mai mult despre expresia a fi indragostit. Oamenii vor începe, de asemenea, să caute diferite modalități de a spune „te iubesc” sau de a evoca acea stare de a fi îndrăgostit. Nimic nu ne descrie cât de fabuloasă este această stare mai bine decât să vezi oameni îndrăgostiți. Prin urmare, fotografiile de cuplu sunt o modalitate excelentă de a spune o poveste de dragoste. Cu cât fotografia este mai bună, cu atât este mai impresionantă povestea de dragoste.

Iată 5 sfaturi despre cum credem ar trebuie sa arate fotografiile de cuplu bune și cum să îi faci pe oameni să se îndrăgostească de fotografiile tale de cuplu atat de intens, incat sa le aleaga pentru proiectele sau designurile lor:

Sentimentul unei povesti frumoase

Veți dori să arătați oameni îndrăgostiți, nu doar oameni care pozează ca un cuplu, unul lângă altul. Aceasta înseamnă că accentul trebuie sa cada pe sentimentul în sine, pe emoție, ardoare, încântare, distracție, nebunie, extaz. Puteti vedea sentimentele în gesturile mici și lucrurile care te fac atât de mult sa jubilezi.

Așadar fotografiile de cupluri ar trebui să fie în primul rând despre interacțiunea candidă, care face cuplurile sa fie foarte apropiate fizic: sărut pe nas, îmbrățișări, sărituri, mangaieri pe obraz, purtat in spate, flirt timid, frunți atinse, șoapte secrete, sărutări spontane, îmbrățișări, ținut de mână.

2.jpg

cuplu
Fotografiile de cuplu ar trebui să fie în primul rând despre interacțiunea candidă
Foto: Dreamstime

Acea privire de neuitat

Ochii sunt oglinda sufletului. Cuplul tău ar trebui să aibă contact vizual pentru a da acel aspect autentic de impartasire a acelorasi sentimente. Toată lumea știe că există un mod unic in care te uiti la persoana pe care o iubești. Așadar cea mai bună poziție pe care o doriți de la cuplul care fotografiaza este să  faceți ca perechea să se uite unul la altul, deoarece arată implicarea, prezența, intensitatea, toate lucrurile pe care vreti sa le transmita cuplul vostru. În plus, oamenii vor fi absolut convinși că cei doi au ochi doar unul pentru celălalt. Privirea de pe chipul cuiva când este îndrăgostit dezvăluie, de asemenea, chimia și sinergia care fac acel cuplu credibil.

Alte aspecte acceptabile care pot funcționa: uitați-vă la aparatul foto dacă e vorba un selfie sau un portret in care cei doi se prostesc. Și pentru că vorbim despre privire, propunem sa excludem siluetele. Deși sunt foarte utilizate, fețele și expresiile sunt cu adevărat importante atunci când căutați să transmiteți un mesaj de dragoste.

În lumina potrivită

Când vorbești de dragoste, tuturor li se lumineaza fata. Același lucru se aplică luminii, atmosferei și reglajului. Naturaletea, lumina caldă, atmosfera relaxată sunt rețetele pentru o sesiune excelentă de fotografiere a unui cuplu. Ideea este că persoana pe care o iubești este cea cu care te simți cel mai confortabil, astfel încât naturalețea este vitală pentru ca povestea ta de dragoste să fie plauzibilă. Indiferent dacă se țin unul pe celălalt in brate, daca se uită unul la celălalt, daca se distrează, se uită la televizor sau doar iau masa, totul trebuie să reflecte o atmosfera calda si fericita.

Filtrele sunt grozave dacă fac lucrurile să pară mai calde sau dacă îmbunătățesc culorile și contrastele. Puteți alege nuanță de sepia vintage pentru a face lucrurile interesante, galben strălucitor pentru un aspect de vară sau filtru portocaliu pentru un plus de romantism.

3.jpg

cuplu
Căutați să obțineți acel efect „awww” și puteți obține asta numai arătând iubire în acțiune, nu persoane care doar pozeaza in a fi indragostite.
Foto: Dreamstime

Spune o poveste de dragoste

Dragostea nu cunoaște nicio limită. Dragostea te face să zbori, să faci imposibilul, să urci pe munții cei mai înalți, să navighezi pe mări furtunoase etc. Toate poveștile bune au un subiect bun și implică o anumită acțiune. Deci nu conteaza doar cum pozezi, ci expresia, sentimentul, privirea, acțiunea, toate lucrând împreună pentru a transmite o poveste de dragoste de tinut minte, într-un singur cadru. Instantaneele de dragoste nebuna care arată că suntem fericiti, privirea intensă și râsul spontan din fotoliul nostru preferat dau nastere unor momente extraordinare. Căutați să obțineți acel efect „awww” și puteți obține asta numai arătând iubire în acțiune, nu persoane care doar pozeaza in a fi indragostite.

Atingerea magică de final

Toată lumea se îndrăgostește cel puțin o dată în viață. Toată lumea ajunge să iubească și să fie iubită. De aceea, cuplurile tale ar trebui să fie despre toți îndrăgostiții. Atâta timp cât există o imagine autentică a dragostei, fotografiile tale își vor găsi drumul în inimile oamenilor. Tinteste spre diversitate si asigura-te ca toată dragostea din lume, in toate felurile, se regaseste in pozele tale.

 

[Foto 1.jpg] - Fotografie oferita de Dreamstime

[Foto 2.jpg] - Fotografie oferita de Dreamstime

[Foto 3.jpg] - Fotografie oferita de Dreamstime

 
 
Loading...