Sărbătorile se apropie şi ne pregătim să împodobim bradul de Crăciun! Cu această ocazie, experţii britanici prezintă sfaturi care ne ajută să-l împodobim cât mai frumos.


În primul rând, experţii britanici ne recomandă să cumpărăm seturi de 5 globuri sau 5 ornamente la fel, să poziţionăm decoraţiunile în zig-zag şi să aşezăm luminiţele în jurul trunchiului.

Cum se împodobește corect bradul de Crăciun

Iată sfaturile experţilor britanici, în detaliu!

  • Pregătiţi piciorul bradului. Acesta trebuie instalat întotdeauana pe o foaie de hârtie pentru ca să protejaţi podeaua de apă şi acele de brad care cad.
  • Puneţi mai întâi instalaţiile electrice, având grijă ca luminiţele să fie înfăşurate aproape de tulpină. Acest lucru ajută la o mai bună iluminare a globurilor.
  • Nu se pun mai puţin de 100 de luminiţe în întreg bradul. Brazii înalţi de peste 2 metri ar trebui să aibă circa 640 de luminiţe care să se aprindă în cascadă. 
  • Ordinea e cheia! De sus în jos se pun câte 6, 8 şi apoi numai câte 12 globuri sub formă de cerc. Aveţi grijă ca cele identice să se succeadă în zig-zag, de sus în jos. La sfârşit se pun ornamentele la care ţineţi cel mai mult acolo unde vreţi să le vedeţi mai bine.
  • Cel mai important lucru este la acest Crăciun culoarea, conform ultimelor tendinţe din modă. Se poartă ornamentele în culorile curcubeului, roşu, oranj, galben, verde, albastru, indigo şi violet. (Sursa: adevarul.ro)

Citește și:

Povestea pomului de Crăciun. Primul brad a fost împodobit în anul 1510

Primul brad din România a fost împodobit în 1866, la curtea Regelui Carol I

 
 
Loading...
Citeste tot despre: