Vi s-a întâmplat vreodată să desfaceți mâncarea ambalată și să vi se taie pofta de mâncare? Modul în care unele restaurante înțeleg să își impresioneze clienții lasă de dorit. Desigur, contează gustul, prezentarea, dar la fel de important este și ambalajul. Iar aici veți dori să descoperiți Snick Ambalaje, furnizor cu soluții complete pentru cei în căutare de farfurii biodegradabile și alte ambalaje.


Cum puteți aprecia munca dintr-un restaurant prin ambalajele folosite

În Horeca există o muncă titanică. Activitatea unui restaurant este una complexă, dar trebuie să fie și asumată. Preparatele realizate cu bun gust, savuroase, cele care de altfel clădesc brandul solid al restaurantului merită o ambalare nu doar corespunzătoare, ba chiar atractivă. Iar mai nou, o directivă europeană care interzice utilizarea ambalajelor din plastic pentru cei din Horeca vine cu schimbări.
Snick Ambalaje este o lecție despre ce înseamnă să fii furnizor bine pregătit, cu o ofertă vastă, care corespunde nevoii publicului larg. Aici veți găsi farfurii biodegradabile și toate tipurile de ambalaje și tacâmuri realizate din materiale biodegradabile de asemenea - cele din trestie, pal, hârtie, carton, lemn printre altele. Pot fi comandate de aici pahare, farfurii, pungi, sacoșe, tot ce este necesar pentru food delivery safe, sănătos și corespunzător cu normele în vigoare.

Când ambalajul spune mai multe decât ar face-o cuvintele

Desigur că prima impresie contează. Dacă nu sunt ambalaje de calitate sau dacă încă sunt cele din plastic, este clar că cel care tocmai v-a furnizat mâncarea nu are deloc în interes să fie corect și să aplice ceea ce este de actualitate. Dacă ambalajele nu sunt ca mărime corespunzătoare din nou denotă o lipsă de atenție asupra detaliilor. În fond, nu doriți să comandați de la cei care pun mâncarea în te miri ce, un ambalaj improvizat sau care le vine la îndemână.
Când este neîncăpător pentru porția de mâncare poate că vă gândiți că a fost generos bucătarul și a servit mai mult gramaj de mâncare. Când însă este un ambalaj prea mare pentru conținut, vă gândiți din start dacă nu cumva ați fost furați la gramaj și ați plătit pentru o mâncare care nu face cât toți banii dați.
Mai mult decât atât, un ambalaj corespunzător este în egală măsură și cel care păstrează mâncarea intactă. Nu se umezește, nu se rupe, din el nu se varsă mâncarea. Asta înseamnă că cel care a ales ambalajele a ținut cont de tot ce înseamnă corespunzător pentru tipul de mâncare livrat - lichid, masă solidă, cu închidere sigură, material rezistent, ce gramaj are etc.

Snick Ambalaje oferă șansa de a alege calitatea!

Suntem ceea ce mâncăm, suntem ceea ce alegem. Așadar preferați să alegeți ceva de calitate, dacă vă doriți rezultate pe măsură. Fiți atenți implicit la calitatea ambalajelor pentru mâncarea livrată.
Snick dispune de o ofertă variată și oferă celor care cumpără de aici o reducere de preț. Creează astfel legături solide și de termen lung cu partenerii din Horeca. Oferta este în pagina oficială, acolo unde și consumatorul de rând poate să observe ce înseamnă un ambalaj de calitate și corespunzător.
Contact: comenzi@snick-ambalaje.com

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: