Unii îl numesc viciu, alții îl numesc moft sau plăcere. Unii îl condamnă, alții îl asociază cu momente plăcute de relaxare. Oricum l-ai numi, tutunul este răsfățul celor care îl apreciază. Și ca orice răsfăț, necesită o anumită rutină, precum și accesorii pe măsură.


În cazul în care nu ai auzit până acum despre accesoriul care face cinste oricărui fumător care se respectă, vei găsi mai jos toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe să te "echipezi" corespunzător.

Ce este un grinder?

Grinderul este pentru tutun ceea ce este tabachera pentru țigări, cu avantajul că pe lângă partea estetică, are și un aspect funcțional. Acesta îți macină tutunul la granularitatea dorită. Ca orice altă plantă și ca orice aliment, măcinarea scoate la iveală aromele ascunse și conferă o nouă paletă aromatică experienței. Un grinder potrivit poate schimba cu totul felul în care te raportezi la obiceiurile tale de relaxare.

Tipuri de grindere

Fie că îl achiziționezi pentru tine sau sub formă de cadou, trebuie să știi că ai mai multe variante pentru un grinder. Varietatea ofertelor acoperă toate bugetele și preferințele. Pentru a selecta cât mai bine produsul dorit, este nevoie să ai în vedere, în primul rând, prețul. Acesta variază de la cele mai accesibile până la unele mai ridicate. Raportul preț-calitate este însă foarte bun. Poți dedica un preț minim pentru acest produs, mai ales că vei găsi articole, în magazinele online de specialitate, și la prețul de 20 lei.

Dacă îți dorești să faci un cadou și să nu faci economie sau dacă ai drept criteriu, pentru calitate, un preț mai ridicat, atunci vei găsi grindere și la 600 lei.

Un alt criteriu de selecție îl reprezintă compartimentarea. De exemplu, în oferta legalizeit vei găsi o varietate de produse, compartimentate în 2, 3, 4 sau 5 părți. Ele sunt realizate din mai multe tipuri de materiale. Astfel, poți opta pentru unul din lemn, care este elegant și perfect pentru cei care optează pentru produse din materiale organice. Plasticul reprezintă o variantă mai ieftină, dar la fel de calitativă. Aluminiul este o opțiune durabilă. Sunt folosite doar materiale nontoxice, care asigură calitatea produsului. Chiar și după luni de utilizare, acesta va rămâne în stare la fel de bună.

Eleganța portabilă sau fixă

Modelele de grinder vin în multe forme, dimensiuni și culori. Originalitatea este cuvântul de bază. Aceste produse deosebite pot constitui un cadou original atât pentru prieteni, cât pentru tine însuți. Poți alege un design elegant, unul amuzant sau unul neutru. În funcție de preferințe, poți descoperi ce ți se potrivește.

Dimensiunea reprezintă un alt criteriu de achiziționare. Pentru persoanele active, se recomandă grinderele de dimensiuni mai mici. Diametrul variază între 30 și 40 mm, astfel că sunt perfecte pentru cei care au un stil de viață dinamic și doresc să aibă tot timpul la îndemână tutunul lor preferat.

Produsele cu dimensiune medie variază între 40 și 60 mm, putând mărunți până la 3 grame de tutun. În cele din urmă, accesoriile de dimensiuni mari se potrivesc celor care doresc să le păstreze acasă. Ele au o capacitate mare de măcinare a tutunului.

După cum observi, variantele sunt multiple și satisfac cele mai variate gusturi. Grinderele reprezintă accesorii nelipsite pentru fumători. Ele sunt elegante și practice în același timp. Așa că verifică oferta online și achiziționează astăzi un grinder, accesoriul ”la modă”.

 

Articol realizat de www.iagency.ro

 
 
Loading...
Citeste tot despre: