De Sărbători se mai îmbată omul, însă cum faci să te dregi rapid şi să fii „ca nou pentru următoarea” seară când petreci „iar” în familie?


Iată cum te dregi rapid după o beţie cruntă şi poţi imediat să o iei de la capăt.
Zeama de murături. Dimineaţa când îţi simţi capul cât o baniţă, o cană cu zeamă de varză murată te scoală din boală, zice o vorbă din bătrâni. Şi asta pentru că o înghiţitură reglează electroliţii din creier, datorită aportului de sare şi oţet din compoziţie.
Ouă crude. Un leac miraculos, uşor de preparat acasă, este pe bază de ou crud, sare şi piper. Amestecul se dă pe gât după ce a fost amestecat bine şi transformat într-o pastă. Dacă nu vi se face scârbă, albumina din ou are efecte miraculoase pentru organism.
Cafeaua. Italienii ştiu cel mai bine că un expresso băut dimineaţa, pe inima goală, îţi ia durerea de cap ca prin farmec. Cafeaua ajută la dilatarea vaselor de sânge din creier, la oxigenarea acestuia şi combaterea efectelor mahmurelii.
Carbohidraţii «inteligenţi». După ce aţi tras bine la măsea, mâncaţi banane şi chiar cartofi cruzi, dimineaţa pe stomacul gol. Proteinele, vitaminele şi antioxidanţii conţinuţi de aceştia vor avea un efect miraculos asupra întregului organism şi vor face ca durerea de cap să dispară.
Vitamine. Două pastile de multivitamine luate după o seară petrecută cu băieţii în oraş fac adevărate minuni. Scăpaţi de toxinele rezultate de pe urma consumului de alcool dacă luaţi vitamina B6, vitamina C, vitamina A şi vitamina B12.

Loading...
Citeste tot despre: