Dacă până mai ieri, jocurile de noroc însemnau o plimbare scurtă la sala întunecată de după colțul blocului, astăzi vorbim despre un cu totul alt nivel, comod, distractiv și disponibil 24/7. Jocurile de noroc sunt privite ca un mod de divertisment palpitant, plin de acțiune, unde intensitatea emoțiilor pot influența psihicul uman. Informația, siguranța, corectitudinea și responsabilitatea fac diferența între îmblânzitorul de dragoni și jucătorul de pe vârful prăpastiei.


Conform https://www.cazinouri.info/ sunt peste 10 cazinouri online, care își oferă serviciile jucătorilor din România și ,deși nu suferă comparație cu industria din afara țării noastre, oferta este impresionantă, chiar emoționantă pentru jucătorii noi.

Alegerea corectă a cazinoului online

Primul pas spre victorie este alegerea unui cazinou licențiat. Un cazinou reglementat de organe competente este în măsura să ofere un mediu de joc securizat, unde toate informațiile personale și bancare sunt criptate. Licențierea cazinoului vorbește, de altfel, și de corectitudinea jocurilor, unde sunt obligați să ofere software licențiat și care este reglementat periodic pentru corectitudine. Identificare unui cazinou licențiat se face prin localizarea emblemei ONJN pe site. Cu toate acestea, mai este un prim pas de parcurs și acela este de a face alegerea perfectă, adică un cazinou licențiat și potrivit genului de jucător. Ofertele online diferă atât la numărul de jocuri, cât și la variațiile lor. Mai mult de cât atât, ele au oferte diferite pentru noii jucătorii, care nu se potrivesc pentru toate categoriile. Pentru identificarea partenerului de joacă perfect, noul jucător poate colecta informații importante de pe site-urile de comparație, care, la rândul lor, trebuie să fie licențiate.

Acceptați doar ofertele avantajoase

Bonusurile de bun venit, promoțiile și cadourile de la cazinourile online sunt gratuite sau nu, rotiri libere fără depune sau bani bonus pentru prima depunere. Unele sunt extravagante, altele mai timide, însă toate vin însoțite de termeni și condiții. Acestea trebuie identificate și înțelese, pentru a vedea dacă impactul lor este unul pozitiv sau negativ. Din moment ce acceptați un bonus, nu sunteți eligibil pentru altă ofertă și nu puteți retrage bani din contul de jucător, până la îndeplinirea cerințelor. În acest context, trebuie să acordați atenție la cerințele de pariere, la jocurile incluse și nu în ultimul rând, la valabilitatea bonusului.                                                                                                                           

Alegeți jocurile cu atenție

Pe site-urile cu jocuri de noroc veți întâlni zeci, sute de variații de jocuri, care deși păstrează același cor, ele vin cu software diferit. RTP-ul unui joc este obligatoriu pentru un software licențiat și acesta vă spune care anume este procentul reîntors la jucător, dar și care este marginea Casei. RTP-urile jocurilor variază de un joc la altul și aici ne referim chiar și la variațiile derivate din jocul propriu-zis. Blackjack este singurul joc de noroc online, unde Marginea Casei poate fi redusă chiar și până la 0,01%, atunci când un jucător cunoaște regulile de bază, strategiile și le aplică corect. Dar și la acest joc trebuie făcută selecția corectă. Online sunt disponibile zeci de variații de blackjack, de la furnizori diferiți, care vin cu reguli și RTP-uri diferite. De ce să joci blackjack online la o variație care plătește mai puțin, când o poți face la fel de bine la o variație care are RTP mai mare?

Jucați la miza maximă permisă de sloturi

Dacă sloturile online sunt alegerea dvs., atunci trebuie să o faceți cu stil. RTP-urile acestor jocuri sunt fixe, nu pot fi influențate de absolut nici o strategie. De la Banditul cu un singur braț, cu o singură linie de plată, am ajuns la video sloturi cu mai multe ecrane și sute de linii de plată. Mulți jucători tind să creadă că atunci când selectează doar o linie de plată și pariul cel mai mic permis, are șanse mai bune să rămână în joc. Adevărat, dar șansele de a câștiga au scăzut drastic. Software-ul de cazinou, este conceput să plătească procentul cel mai bun, atunci când sunt activate toate liniile de plată.

Nu alegeți pariurile cu cele mai mare cote

Unii dintre jucători s-ar putea să fie fascinați de cotele ridicate oferite de pariurile de Ruletă. Mulți dintre jucătorii noi nu rezistă impulsului de a paria pe cote de chiar și 35:1, la pariul pe un singur număr și acest pas va fi unul spre dezastru financiar. Cele mai bune strategii pentru ruletă sunt să jucați pariurile în siguranță - negru/roșu, par/impar. În cazul acesta se poate aplica o strategie de pariere care este demonstrată că oferă profit de fiecare dată. Strategia de pariere Martingale presupune dublarea pariului la fiecare pierdere, până la următorul câștig, când se reia miza inițială de pariere. Pentru această strategie jucătorul trebuie să aibă o disciplină extraordinară și să facă pariuri pe care le poate suporta. Dublarea pariului la fiecare pierdere poate ajunge mai mare de 10 ori, lucru care implică un buget foarte mare, atunci când se pleacă de la un pariu mare.

Alegeți pariul pe mâna bancherului

Baccarat online este unul dintre cele mai ușoare jocuri de masă, preferat în special de jucătorii noi, tocmai pentru acest motiv. Baccarat online oferă trei opțiuni de pariere, mâna jucătorului, mâna bancherului și egalitate. Chiar dacă jocul vine cu un singur RTP, există diferențe la marginea Casei, atunci când vorbim de cele pariuri – mâna bancherului are marginea Casei de 1,06%, mâna jucătorului are marginea Casei de 1, 24 %, respectiv egalitate cu marginea Casei de 14, 36. Cu toate că pariul pe mâna bancherului vine cu un procent de 5%, plătit din câștig de către jucător, marginea casei rămâne tot mai mică, față de celelalte două pariuri.

Stabilirea unui buget pentru acest mod de divertisment este la fel de importantă și face diferențe între un jucător de succes și un jucător cu probleme. Înainte de a intra în lumea cazinourilor, trebuie setat un buget pentru jocuri, care să nu afecteze în nici un fel viața de zi cu zi. Acest buget trebuie gestionat cu mare atenție și nu trebuie depășit, sub nici o formă. De îndată ce s-a încălcat acest principiu, deja s-a făcut primul pas spre o conduită problematică la jocurile de noroc.

 
 
Loading...