Există foarte multe tehnici feng shui care te pot ajuta să atragi bunăstarea materială la care visezi. Amenajarea biroului sau a unui anumit loc din casă cu elemente care să atragă prosperitatea are rolul de a aduce o energie bună și de a obține ceea ce îți dorești din punct de vedere material.


Specialiștii feng shui ne spun că tehnicile  nu au succes dacă cel care le inițiază nu crede cu adevărat în ele și dacă nu sunt dublate de un efort real în câștiga mai mulți bani.

Trucuri feng shui pentru bogăție - Ușa de la intrare

Pentru a atrage energia prosperității e necesar ca ușa de la intrare să fie una trainică. Trebuie să te asiguri că aceasta nu are niciun fel de defecțiune, nu scârțâie și nu are în apropiere vreun coș de gunoi.

Trucuri feng shui pentru bogăție - O casă aerisită

Dacă ai obiceiul de a păstra lucuri vechi de care nu mai ai nevoie, dar le ții fiindcă nu poți renunța la ele, e timpul să o faci acum. Prosperitatea, ne spun regulile feng shui, pătrunde doar în spațiile în care găsește loc.

Trucuri feng shui pentru bogăție - Pregătește zona banilor

Într-o anumită zonă din orice casă există și o zonă a abundenței. De regulă, aceasta se află în locul în care de obicei ne gestionăm resursele financiare. Ei bine, această zonă trebuie să fie foarte bine îngrijită. E recomandat ca biroul sau orice alt obiect de mobilier să fie din lemn pentru că, după cum bine știm, lemnul este simbolul banilor și al prosperității. Include în decor și albastrul, simbolul apei, care ajută lemnul să crească. Poți folosi și tablouri, oglinzi și plante care simbolizează prosperitatea.

Află mai multe trucuri doar pe clickpentrufemei.ro!

Cum atragi banii și norocul de partea ta

Cum atragi banii în casă. Sfaturi utile pentru tine

Loading...
Citeste tot despre: