Visezi să-ți faci locuința mai frumoasă, dar nu dispui de banii necesari pentru o renovare majoră? Există câteva trucuri care te vor ajuta să-i dai un aer nou casei tale, fără a sparge banca.


Ce schimbări poți să faci în camera de zi

Accesoriile fac întotdeauna diferența și te scot în evidență. Același lucru se va întâmpla și cu sufrageria ta, prin câteva mici schimbări. Canapeaua va arăta ca nouă, dacă îi cumperi altă husă sau câteva perne colorate. Cu cât sunt mai pufoase, cu atât vor spori confortul, dar îi vor da încăperii și un aer mai elegant. Renunță la câteva piese de mobilier. Nu trebuie să le arunci, le poți muta în altă parte. Vei avea o cameră de zi mai aerisită, ceea ce înseamnă și mai mult spațiu de mișcare. Cumpără draperii noi, câteva tablouri, o măsuță de cafea și nu uita să ai tot timpul flori proaspete. Îți vor face casa și ziua mai frumoase.

Cum să redecorezi baia și bucătăria

În baie chiar îți poți face de cap, fără a depăși bugetul. Mobila de baie de la romstal.ro o găsești la prețuri pentru toate buzunarele. Un dulăpior nou, mai încăpător, îți va asigura mai mult spațiu de depozitare. O oglindă mai mare îți va da senzația de spațiu, la fel și o perdea de duș mai lungă.

În bucătărie poți apela la autocolant, dacă blatul este deteriorat. Poți instala la baza mobilei leduri, care se găsesc la prețuri accesibile, sau pur și simplu poți aplica pe pereți un strat de vopsea lavabilă, pentru un aer proaspăt. Degresează chiuveta și celelalte obiecte de inox. Cu cât sunt mai curate, cu atât vor părea mai noi. Schimbă-ți recipientele pentru mirodenii sau, de ce nu, farfuriile.

Cum să ai un dormitor ca nou

În dormitor, îți sufleci mânecile și te apuci să vopsești unul dintre pereți într-o culoare mai închisă. Îl poți acoperi cu fibră de sticlă, pentru un efect texturat care va da un aer intim încăperii. O variantă ieșită din tipare ar fi aceea de a acoperi peretele din spatele patului cu o tablă, pe care să poți lăsa mesaje scrise cu cretă. Așternuturile noi, o cuvertură  sau alte draperii la fereastră vor schimba de asemenea fața dormitorului.

Orice schimbări ai alege pentru locuința ta, te vor face să te simți mai împlinit. Nu trebuie să te temi de ele, încearcă tot timpul lucruri noi pentru a sparge monotonia. 

Loading...
Citeste tot despre: