De cele mai multe ori, bărbații tind să omită anumite zone erogene ale femeii.


Însă tocmai aceste zone, stimulate cu degetele, pot spori plăcerea într-atât încăt ea să obțină cel mai puternic orgasm.

Adesea, sexul se rezumă doar la penetrarea propriu-zisă, cu umezirea prealabilă a zonelor intime ale femeii printr-un sex oral.

Deasemenea, două mângâieri șl un sărut nu înseamnă preludiu și, mai mereu, tocmai această etapă peste care mulți bărbați sar asigură succesul în pat: atingerea unui orgasm poate veni și din exteriorul trupului feminin, nu numai în urma penetrării vaginale.

Iată unele din zonele erogene ale unei femeii:

  • Sânii și sfârcurile: Această zonă este în atenția masculilor și înainte de sex, și în timpul sexului. Un bărbat care vrea să-și excite la maximum partenera trebuie să acționeze la nivelul sânilor și al sfârcurilor, prin atingeri lente, senzuale ale degetelor, și prin mângâieri continue.
  • Încheietura mâinii: Este adesea trecută cu vederea de bărbați. Un masaj al acesteia este o metodă excepțională de excitare, care are rezultate sigure pe plan sexual.
  • Interiorul coapselor: Mângâierile ușoare cu degetele ale coapselor sunt extraordinar de senzuale și ecitante, pentru că această zonă este foarte sensibilă la atingere. Presarea ușoarp, ciupiturile delicate și, de ce nu, sărutatul acestora vor scoate din minți o femeie cu mult înainte de a fi penetrată.
  • În spatele genunchilor: Și această zonă este puternic erogenă. Presatul și frecatul aplicate în spatele genunchilor vor spori tensiunea sexuală a trupului feminin până când aceasta își va pierde mințile și va tânji după un act sexual intens.
  • Fesele: Zona care este cea mai adorată de partenerii de sex masculin. Această parte a trupului merită atenția necesară. Atingerea delicată, frământarea ușoară în palme și alunecarea degetelor pe curbura feselor dezmiardă o femeie până în punctul în care o să erupă sexual ca un vulcan de la primele mișcări.
  • Ceafa: Multe femei se excită chiar și în momentul în care bărbatul respiră ușor în spatele lor. Așadar, cei care vor să-și aducă iubitele pe culmile plăcerii, să mângâie și sărute această zonă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...