14 februarie sau Ziua Sfântului Valentin sau Ziua Îndrăgostiţilor, oricum s-ar numi, sărbătoarea vine la pachet cu stresul aferent alegerii cadoului potrivit pentru persoana dragă. Cele mai populare cadouri sunt florile, prăjiturile, bomboanele, bijuteriile şi lenjeria intimă. Însă când unii vor să fie originali, de cele mai multe ori o dau de gard şi trezesc reacţia opusă sau stârnesc amuzamentul întregii planete.


Tabloidul britanic ”The Sun” a realizat şi în acest an topul celor mai neinspirate cadouri de Sf. Valentin. Şi cum bărbaţilor le revine plăcerea de a da tonul cadourilor, iar doamnelor sarcina ingrată de a mima surpriza în momentul primirii, iată la ce s-au gândit îndrăgostiţii să ofere într-o zi specială.

 

Pizza în formă de inimă. Ce bucurie poate fi mai mare decât atunci când partenerul îţi pune la picioare inima lui? Mai ales atunci când înfulecă o felie de pizza, turteşte blatul în formă de inimioară şi scrie în interiorul cutiei: ”Am încercat!”, dar asta a ieşit. Îţi vine să-l pupi... cu fulgi cu tot.

Cupidonul de serviciu. Cel mai bun vestitor al iubirii sincere şi devotate e zeul Cupidon sau Eros. Dar cum acesta stă mai mult pe muntele Olimp, pe 14 februarie îl convingi pe amicul rotofei şi mustăcios să se costumeze cu pamperşi şi să-i facă o surpriză iubitei tale, la serviciu. 

 

Fetele ştiu să facă daruri. Ce poate fi mai drăgălaş decât un tricou cu chipul iubitei tale? Bonnie din Texas i-a făcut o surpriză iubitului şi a imprimat pe tricou chipul ei. Steve a fost foarte ”bucuros” când a probat textila şi a descoperit că a fost cumpărată de la raionul... de fete.

 

Buchetul special pentru iubit. Când nu ştii ce să îi cumperi iubitului, poţi rezolva simplu problema anesteziindu-l cu nişte băuturi alcoolice. Ce bărbat nu se bucură de whiskey, coniac, energizant, chipsuri şi de restul iubire întinsă pe pâine...?

Costumul sexy. Lenjeria sexy, surpriza erotică din dormitor sau cina romantică au devenit stereotipuri. Însă când iubitul vine în dormitor îmbrăcat cu o panglică roşie, echipat regulamentar cu un balon cu heliu şi un trandafir, parcă îţi piere romantismul şi pufneşti în râs.

 

 

 

 

 
 
Loading...