Nu știi cu ce să te îmbraci pentru o seară în oraș? Nu trebuie să-ți faci griji. Acest restaurant din Spania îți rezolvă dilema prin simplul fapt că nu trebuie să porți deloc haine pentru a lua masa cu prietenii.


Restaurantul nudiștilor s-a deschis recent în Tenerife și este cel mai mare local de acest fel din Insulele Canare, după cum precizează Daily Star. Nu este totuși singurul restaurant unde clienții pot comanda orice din meniu dezbrăcați. anul trecut, în Londra, un astfel de local a făcut senzație printre cei 46.000 de clienți entuziaști care au vrut să simtă o nouă experiență.

restaurant_nudisti.jpg

restaurant nudisti
Clienții pot comanda specialități afrodisiace
Foto: Daily Star

Ce este atât de special? Restaurantul nudiștilor îți oferă șansa de a te decontecta de la tehnologie și de la tot ce înseamnă viața rigidă a modernității, plină de ecrane, abundență de informații și prejudecăți. la intrare, există un loc special unde clienții își lasă toate lucrurile, haine și accesorii electronie, pentr a se debarasa temporar de constrângerile lumii moderne și a pătrunde într-o „atmosferă organică”.

Există și spații create special pentru cei care doresc discreție, unde pot savura mâncarea sau băutura favorită alături de partener sau parteneră fără a fi deranjați de privirile curioșilor sau cunoscuților.

Meniul este și el „picant”. Poți opta pentru specialități afrodisiace, preparate special pentru a-ți ridica libidoul și care este servit de fotomodele bărbați și femei deopotrivă.

 
 
Loading...