O fostă antreprenoare de pompe funebre a vorbit despre experiența ei de a lucra cu morții pe timp de zi și ca stripteuză pe timp de noapte. Emma Jane Holmes, autoarea cărții One Last Dance: My Life In Mortuary Scrubs and G-Strings, a împărtășit detalii despre stilul ei de viață neobișnuit.


Fosta antreprenoare de pompe funebre a explicat că, datorită slujbei sale, a încercat să prețuiască lucrurile mici din viață - de la un sandwich delicios până la durerea din spate care arăta că a muncit din greu.

Emma a declarat pentru news.com.au că: „Rolul meu a presupus vizitarea caselor pentru a transfera morții din paturile lor. Am asistat la moartuarele din spitale și am colectat cadavre descompuse de la morga orașului.”

Emma a scris o carte despre experiența sa

Emma a explicat că a ridicat cadavrele unor omeni de pe canapele și femeile ucise de partenerii lor. De asemenea, a îngropat bebeluși - și mămicile lor doar câteva luni mai târziu.  „Toată ziua, am servit morții și le-am servit familiilor îndurerate. Dar când s-au terminat cadavrele pentru ziua respectivă, când s-au stins luminile mortuare, am întins mâna după dantelă și ruj.” Asta pentru că Emma are un alter ego - și lucrează în cartierul cu lumină roșie după întuneric. 
Când apunea soarele, ea se transforma! Pentru că Emma era în secret o dansatoare la bară.

„(...) Nimeni nu știa că înainte să mă urc pe scenă am atinsesem gâtul unui adolescent mort sau că ștergeam sângele de pe podeaua morgii. (...) Am avut povești care mă loveau din toate unghiurile. Showgirls și cadavre, spectacole și sicrie, tocuri și carucioare. M-am întrebat dacă aș mai dormi vreodată? Nimeni nu știa de viața mea secretă. Prietenii mei de noapte erau mame singure, studenți universitari, brazilieni, americani, indigeni, modele de fitness și travestiți, toți cu o aspirație comună - o jartieră umplută cu bani pentru a-și finanța obiectivele frumoase: mâncare pentru copiii lor, ipoteci, licență. "
Când venea dimineața, ea se dezbrăca de costumația sexy, bea o cafea și se întorcea la morgă. Emma a explicat că știe că ambele părți ale vieții sale sunt considerate tabu - sexul și moartea. Dar, ea susține că i-au salvat viața și au învățat-o „să închidă ochii când mănâncă mâncarea ei preferată, să savureze fiecare moment plăcut; să sărute puțin mai mult; să-i trimită flori bunicii sale".
 

 
 
Loading...