Caz şocant în Statele Unite ale Americii. Janice Torres, mamă a unui băieţel, a avut parte de un sfârşit cumplit. Americanca din comitatul Osceola a fost răpită şi ucisă de către un bărbat şi o femeie. Aceştia fuseseră tocmiţi să omoare o tânără, însă au confundat-o cu Janice.


Janice Torres a fost victima unei confuzii fatale. Ghinionul ei a fost că era colegă de serviciu cu cea care urma să fie omorâtă.

Crima de la metrou a băgat groază în călători! Ce fac pentru a fi în siguranță

metrou.jpg

metrou
Bucureștenii care circulă cu metroul au devenit mai prevăzători
Foto: Click!

O fotografie publicată pe IndieFrame și surprinsă recent într-o stație de metrou, la scurt timp după crima de la Dristor 1, arată mai mulți călători care așteptă trenul stând lipiți de perete.

Dacă odinioară, majoritatea pasagerilor stăteau periculos de aproape de marginea peronului, iar mecanicii  de tren erau de multe ori nevoiți să se roage de aceștia să se depărteze pentru a nu le pune viața în pericol, acum, cu toții par mult mai prevăzători.

5a33bd6a4bde9_1513340266_original.jpg

metrou pasageri
Toți călătorii stau la mare distanță de marginea peronului, lipiți de perete, pentru a avea spatele asigurat
Foto: Indie Frame

Tot mai mulți bucureșteni care călătoresc cu metroul au devenit mai suspicioși și se uită mai des peste umăr pentru a fi siguri că nu există o persoană de genul Magdalenei Șerban, care le-ar putea face brânci de pe peron. Rămâne de văzut cât va dura în memoria colectivă tragica amintire a fetei care poate ar fi trăit dacă autoritățile ar fi intervenit mai rapid (sau dacă ar exista și cadrul legislativ adecvat, pentru a ușura comunicarea între instituțiile care asigură ordinea și siguranța).

Marți seara, pe 12 decembrie, o tânără și-a pierdut viața după ce a fost împinsă de Magdalena Șerban pe calea ferată, chiar în momentul în care trenul intra în stație. tragedia a avut loc în stația Dristor 1, idar cu câteva ore înainte, criminala a mai încercat să ucidă o fată, în stația Costin Georgian, dar victima s-a luptat cu agresoara și a reușit să scape.

Glorianmarie Quinones-Montes şi Alexis Ramos-Rivera (22 de ani) au fost plătiţi de Ishnar Lopez-Ramos să comită o crimă. Cea din urmă dorea ca rivala sa, care avea o relaţie cu bărbatul de care ea era îndrăgostită, să moară, scrie Daily Mail.

Însă femeia nu le-a furnizat destule informaţii asasinilor, iar aceştia au confundat victima şi au ucis o altă femeie.

Janice a fost răpită, strangulată şi aruncată la periferia oraşului. Soţul femeii a anunţat dispariţia femeii, iar poliţiştii au descoperit cadavrul.

Cei doi asasini, dar şi femeia care a ordonat crima, au fost arestaţi şi vor petrece ani buni după gratii.

Russell Gibson, şeriful Osceola: “Această femeie a murit fără niciun motiv. Era mamă, soţie şi fiica cuiva şi a murit nevinovată”.

 

 
 
Loading...