Ai grijă ce îţi doreşti pentru că ţi se poate întâmpla! Britanicul Jeff Adams, 54 de ani, şi aleasa inimii lui Sue, de 47 de ani, din Noua Zeelandă, au fost singuri la nunta lor organizată în Toowoomba, Queensland, Australia. Motivul: familia a refuzat să petreacă în pielea goală.


Au trimis invitaţii la nuntă în toate cele patru zări şi nu le-a venit nimeni la petrecere. Şi asta pentru că britanicul Jeff Adams şi neozeelandeza Sue s-au încăpăţânat să facă nuntă în pielea goală. Cei doi au închiriat o locaţie în Toowoomba, Queensland, Australia, şi la finele lui aprilie şi-au pus pirostriile.

24-peglob-4cetificat.jpg

miri nudisti australia2
Certificatul de căsătorie l-au semnat tot în pielea goală
Foto: Photoland/Caters

Din cei 120 de invitaţi, nu a venit nici un membru al familiei. Culmea, nici copiii lor nu au vrut să vină şi nici nepoţeii. Aşa că mirele Jeff şi mireasa Sue au apelat la o asociaţie de nudişti. „Mi-a plăcut la nebunie la nuntă. Am purtat un voal lung în prima parte a ceremoniei, am avut un tort cu doi miri în pielea goală şi ne-am bucurat de prezenţa unor necunoscuţi care ne-au felicitat”, a declarat pentru “The Sun” mireasa, care are trei copii din căsnicia anterioară.

24-peglob-2taiat.jpg

miri nudisti australia2t
Au mâncat singuri delicatesa din marţipan
Foto: Photoland/Caters

Cei doi au fost vizibil supăraţi de faptul că nici un membru al familiilor lor nu a venit la eveniment.
„Toată viaţa mea am avut grijă să îi fac pe cei din jurul meu fericiţi şi să le fac pe plac. Iar atunci când a venit vorba să îmi facă şi mie cineva o dată pe plac, uite ce se întâmplă!”, a punctat dezamăgit mirele.
Sue şi Jeff s-au cunoscut pe un site de matrimoniale de pe Internet, în 2015. În iunie 2016 au fost într-o staţiune pentru nudişti din Croaţia şi de acolo le-a venit ideea să îşi facă o nuntă tematică, în pielea goală. Ei vor pleca în luna de miere în SUA. Petrecerea a costat 10.000 de dolari, cu tot cu închirierea localului, DJ-ului şi meniul din seara nunţii.

24-peglob-1mirii2.jpg

miri nudisti australia
Mirele Jeff şi mireasa Sue nu au avut bătăi de cap în alegerea rochiei şi a costumului pentru marele eveniment
Foto: Photoland/Caters
 
 
Loading...