Se spune că dragostea e oarbă, însă, în cazul lui Yuri Tolochko, pare lipsită de orice simţuri sau raţiune, deoarece pansexualul care s-a „însurat‟ anul trecut, în noiembrie, cu o păpuşă gonflabilă, creată special pentru el, a pus ochii acum pe un obiect şi mai lipsit de interes pentru cei mai mulţi decât noi – o scrumieră.


Ceremonia nupţială făcută în iarna anului trecută, la care au participat zeci de invitaţi, a fost un succes pentru Yuri şi Margo, păpuşa lui gonflabilă, care i-a devenit soţie. Doar că aşa-zisul lor mariaj – pentru că nu este legal totuşi, a fost doar de formă – nu e numai lapte şi miere, din câte vedem, pentru că individul plănuieşte să-şi înşele „partenera‟ cu un obiect mai atrăgător pentru el.

Unde şi-a întâlnit Yuri noua pasiune?

La club, bineînţeles. Musculosul de 36 de ani, care a devenit faimos în Kazakhstan şi în restul lumii prin postările pe care le face în mod regulat, susţine că a observat scrumiera în urmă cu mai mult timp, însă de-abia în timpul unei şedinţe foto făcute în clubul respectiv şi-a dat seama că avea şi sentimente pentru ea.

Citeşte aici continuarea!

 
 
Loading...