Este fenomenală! Leah Shutkever, de 28 de ani, din Redditch, Worchestershire, Marea Britanie, are o meserie extrem de ciudată: participă la toate concursurile de mâncat organizate de diferiți spornsori. Campioana la mâncat burrito, gogoși sau clătite devorează la o singutră competiție 6.000 de calorii, adică exact cât mănâncă trei oameni într-o zi. Culmea, nu are deloc probleme cu silueta și arată de parcă ar ține dietă non-stop. Cine ar fi crezut că în urmă cu câțiva ani avea cu 76 de kg mai mult?


Devorează la concursurile de mâncare câte 1.000 de clătite, dar arată ca o veritabilă bombă sexy! Leah Shutkever, de 28 de ani, din Redditch, Worchestershire, Marea Britanie, este mâncăroare profesionistă și câștigă pe an peste 100.000 de lire sterline din concursurile de mâncat organizate în Anglia și SUA. La ultimul concurs la care a participat acum două săptămâni în SUA, Leah a mâncat 2,3 kilograme de burrito. Asta ar însemna peste 8.000 de calorii, adică exact cât mănâncă într-o zi patru persoane adulte. Leah s-a apucat să participe la concursurile de mâncat după ce a slăbit 76 de kilograme și ajunsese la 42 de kilograme la înălțimea ei de 1,75 metri. Doctorii i-au spus că a devenit anorexică și i-au recomandat să meargă la sala de forță. Ceea ce a și făcut...

leah_slabire_spectaculoasa_1.jpg

bomba sexy slabire spactaculoasa
În 2006, Leah depășise cum mult dreutatea de 100 de kg
foto: Profimedia

Devorează mâncare cât un batalion după ce a slăbit 76 kg

Leah era obeză în adolescență. În 2006 își amintește că avea aproape 120 de kilograme și că toți colegii ei de la liceu râdeau de ea. În 2011, a ajuns să cântărească puțin peste 40 de kilograme și ajunsese numai piele și os. Și-a dat seama că a greșit și a început să facă antrenamente la sala de fitness.

leah_slabire_spectaculoasa_3.jpg

bomba sexy slabire spactaculoasa
Leah a ajuns la o greutate normală datorită antrenamentelor de la sala de fitness
foto: Profimedia

Acum are 55 de kilograme și în ciuda cantității uriașe de mâncare pe care o consumă, nu se îngrașă deloc. ”Cea mai nesănătoasă mâncare pe care am mâncat-o la un concyrs a fost un mega dejun englezesc de 10.000 de calorii. Am câștigat concursul și după aceea am lucrat pe aparate la sala de forță trei ore, am făcut 10 lungimi de piscină și am alergat o oră în parc. La finalul zilei am realizat că nu arsesem decât 5.000 din caloriile pe care le consumasem. Așa că a doua zi mi-am intensificat activitatea”, a explicat tânăra pentru Daily Mail.

leah_slabire_spectaculoasa_2.jpg

bomba sexy slăbire spectaculoasă
Leah este mândră de talia ei de viespe și de fundul bombat pentru care lucrează 5 ore pe săptămână
foto: Profimedia

Și-a modificat metabolismul în 2011

După ce a slăbit prea mult, Leah a început să mănânce sănător. ”Atunci când nu particip la concursuri de mâncat, am grijă să îmi asigur necesarul de calroii și de glicogen din organism pentru a face față antrenamentelor. Mănânc de obicei batoane proteice, cereale și legume”, a explicat tânăra. Exercițiile ei preferate sunt genuflexiunile și este mai mult decât încântată când bărbații se uită la fundul ei pentru că ”numai exercițiile pentru fund îi mănâncă 5 ore pe săptămână”. Mama lui Leah a fost fotomodel și a învățat-o să fie atentă la siluetă. Și pentru că toată viața și-a dorit să defileze pe podium pentru diferite case de modă, Leah este extrem de atentă să nu lipsească de la sala de forță nici atunci când e răcită.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: